WWDC 2023

Reacties voor: Apple kondigt WWDC 2023 aan: op deze datum weten we alles over iOS 17 en Apple’s headset

Apple heeft de datum van de WWDC 2023 bekendgemaakt. Dit jaar wordt het een spannende editie, want Apple gaat naar verwachting veel meer aankondigen dan software-updates. We verwachten ook Apple's mixed reality-headset voor het eerst te zien. Blok je agenda, want dit zijn de data!
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 5 reacties

  1. Gaan we nog speculeren over verborgen hints?
    Ik zie zes lenzen in de regenboog. Kan niet anders dan een hint naar de mixed realityheadset.(AR/VR)

  2. Ik hoop echt op een AR headset. Ik gebruik mijn quest 2 dagelijks en het is echt tijd dat de bredere publiek techniek gaat omarmen het kan zoveel toevoegen in je dagelijkse leven.

  3. @Johannes: Hoezo zou het dingen kunnen toevoegen in dagelijks leven?, in gebruik al niet eens een smart deur slot, smart thermostaat, kan geen lamp bedienen zolang niet van de bank af kom.
    De stofzuiger moet ik zelf pakken en snoer uitrollen, de wasmachine heeft geen WiFi of iets.

    Dus waarom zou z’n bril wel toegevoegde waarde kunnen hebben ?

  4. @Dennis: ik trek ook zelf de gordijnen dicht. Voor iemand die bedlegerig is zie ik het nut wel, voor de gezonde mens niet. Is ook altijd wat tegengesteld hé, je watch zegt elk uur gaan staan, voldoende bewegen trainen etc. Maar je moet vanaf de bank van alles bedienen, om dan vervolgens alleen voor het horloge op te staan voor je blauwe ring. Lekker dom. Maar goed, zie ook mensen met de auto naar t fitness centrum gaan, op de roltrap naar boven gaan en dan op soort van hamster tredmolen aan je beweging te komen. Ga maar kranten folders post ed bezorgen op de fiets je hebt beweging en je krijgt geld. Je bespaart tijd geld milieu ( minder auto km) door in het dagelijks leven voldoende te bewegen wat verder ook nut heeft ,op de fiets naar de supermarkt bijv .

  5. Apple Park zie ik en de regenboog in de tuin.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.