Reacties voor: WWDC 2014 uitgelicht: vooruitblik op Macs en andere hardware

iCulture blikt vooruit op mogelijke hardware-aankondigingen op WWDC 2014. Waaronder nieuwe Macs zoals de Mac Mini.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. Misschien een upgrade voor de Thunderbolt display. 4K?

  2. Ik verwacht inderdaad ook geen Apple TV zoals in het artikel al wordt gezegd, maar wel de aankondiging van een software-update. Als we de geruchten mogen geloven krijgt de settopbox een App Store. En dat is iets waar ontwikkelaars natuurlijk op moeten zijn voorbereid. Bij voorgaande updates was dit nooit het geval. Wel een bèta, maar geen aankondiging.

    Blijft natuurlijk de vraag hoe het echt zit, maar ik hoop in ieder geval dat we toch iets te zien krijgen hierover. ^^

  3. De kans dat de iWatch gepresenteerd zou worden is ook 50% net zoals een nieuwe Mac. JA of NEE :p

  4. @Tom: de oudere versies zullen geen update krijgen met een App Store, omdat deze maar 8GB opslagruimte hebben. Lijkt me vrij weinig voor apps.

  5. Origineel geplaatst door Martijn
    @Tom: de oudere versies zullen geen update krijgen met een App Store, omdat deze maar 8GB opslagruimte hebben. Lijkt me vrij weinig voor apps.

    Waarom niet? Die 8 GB wordt nu niet gebruikt en is ook niet toegankelijk. Alles wat er nu gebruikt wordt is een user partitie van ca. 600 MB.

  6. @Timosha: En: veel televisie-apps zullen niet eens zo groot zijn (Denk aan apps van providers, tv-gidsen en uitzending gemist-achtige diensten). Voor games lijkt het me wel wat aan de krappe kant, en een A5 CPU zal het zwaar hebben om op 1080p een game te gaan renderen. De iPad 3 had niet voor niets een A5X-processor met extra videochips.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.