Reacties voor: Wordfeud nog steeds mateloos populair onder ouderen

Wordfeud is ruim 5 jaar na de lancering nog steeds mateloos populair, vooral onder ouderen. Uit nieuwe cijfers blijkt dat 23 procent van de ouderen nog steeds het Scrabble-spelletje op de smartphone heeft.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 13 reacties

  1. Ik speel het ook nog steeds. Vooral fijn dat je geen enorme lange spelsessies hebt maar zelf kiest wanneer je ‘even een woordje legt’. Blijft leuk.

  2. Speel het ook nog steeds en al mijn tegenstanders zijn geen 65plus…

  3. De leeftijd categorie mag iets ruimer genomen worden: mijn schoonvader is 93 jaar en speelt dagelijks Wordfeud met zijn vriendin (80+) 🙂

  4. Heel even gespeeld. Toen er een app verscheen die spellen optimaal kon oplossen was de lol er snel af. Sindsdien wantrouwde ik iedere tegenstander die wel heel erg goed was. En terecht dunkt me.

  5. Speel het dagelijks met mijn moeder van 86, en hiermee houd ze haar hersenen soepel en weet ik dat ze nog steeds op de been is. Daarnaast gebruiken we de chatfunctie om samen korte berichtjes uit te wisselen.
    Daarnaast blijft het een heerlijk spel voor oud en jong!

  6. Klopt en ze daten ook via die app heeft 2 functies

  7. Dat cheaten is irritant inderdaad. Vervelender vind ik de woorden die wel en niet toegelaten worden. Niet consistent en een woord als ‘ks’? Kom op zeg!

  8. Klopt. Het valsspelen, foutieve woorden die kunnen en correcte woorden die niet kunnen samen met het feit dat mijn volledige uitgebreide vriendenkring het spel tegelijk dumpte, maakte dat ik het eigenlijk ook niet meer speel. Ik heb het spel nog, om mezelf eraan te herinneren dat ik ze moet e-mailen dat ze mijn account verwijderen.

    Volgens Telecompaper wordt Wordfeud gemiddeld 21 dagen per maand gespeeld, waarmee de spelers 74 per week mee kwijt zijn.

    74 uur? 74 minuten? 74 spelletjes? Zijn ze gemiddeld 74 jaar? Ik gok op uur, maar spelletjes zou ook kunnen. 😛
    (Red.) Nu aangepast. Het moet 74 minuten zijn.

  9. @Bubbly: 74 uur per week?!

  10. Origineel geplaatst door sander
    @Bubbly:
    74 uur per week?!

    Eerder 74 minuten, denk ik, gemiddeld genomen.

  11. @Rudy: 74 keer de app openen natuurlijk.

  12. Ik speel het dagelijks.. eigenlijk nog steeds leuk ook al speel ik tegen onbekenden. Ik heb het gevoel ook tegen een ‘cheater’ te spelen, maar aangezien ik af en toe win mag dat de pret niet drukken. Wel met random bord, anders wordt het me te saai.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.