Reacties voor: Microsoft brengt Word Flow-toetsenbord voor iPhone uit

Microsoft's eigen toetsenbord Word Flow voor de iPhone is voor het eerst beschikbaar. Het alternatieve toetsenbord met een speciale waaier-stand is nu te downloaden voor Amerikaanse iPhone-bezitters.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Wordt je typ gedrag opgeslagen,of heeft deze app andere nadelen?

  2. Oeh, voor het typen met 1 hand is deze wel nice ja, voelt best fijn aan nu ik het even snel test. Nu nog wachten op Nederlands (of zonder woordenboek functie).

  3. Gedownload en ik moet zeggen dat hij zalig werkt en ook snel laadt. De eerste keer dat ik een toetsen bord tegenkom die beter werkt dan het standaard toetsenbord. Een zeer vervelend nadeel van swiftkey is dat hij traag opstart, wat jammer is want verder is dat een prima toetsenbord.

    Alleen een klein vraagje: krijgt deze net zoals swiftkey een optie voor hybride taal zodat ik niet telkens heen en weer hoef te switchen tussen nederlands en engels?

  4. Had Microsoft SwiftKey laatst niet overgenomen? Die gebruik ik namelijk nog. Is dit de opvolger?

  5. Erg handig, werkt als een zonnetje. Ontwikkeling van een Nederlandse versie kan me niet snel genoeg gaan!

  6. Origineel geplaatst door Freddy
    Gedownload en ik moet zeggen dat hij zalig werkt en ook snel laadt. De eerste keer dat ik een toetsen bord tegenkom die beter werkt dan het standaard toetsenbord. Een zeer vervelend nadeel van swiftkey is dat hij traag opstart, wat jammer is want verder is dat een prima toetsenbord.
    Alleen een klein vraagje: krijgt deze net zoals swiftkey een optie voor hybride taal zodat ik niet telkens heen en weer hoef te switchen tussen nederlands en engels?

    Staat in het artikel: “Op dit moment ondersteunt het toetsenbord alleen de Engelse taal en daarom is Word Flow ook alleen nog beschikbaar in de Amerikaanse App Store.”

  7. @Bas Hania: ik zie in dat stukje tekst geen antwoord op de vraag van Freddy hoor :\

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.