Reacties voor: iOS 14: verbeteringen voor HomeKit en de Woning-app op een rij

HomeKit bevat diverse verbeteringen in iOS 14 en de overige software-updates dit najaar. We zetten alle verbeteringen voor HomeKit en de Woning-app in iOS 14 voor je op een rij.

Reacties: 3 reacties

  1. Ik blijf me erover verbazen dat de icoontjes die in te stellen zijn per lamp / apparaat niet uitgebreid zijn. Zijn er nog steeds maar ~6 beschikbaar… neem een voorbeeld aan hue met 50 iconen 😂

  2. Ik vind de homekit verbeteringen wederom zeer ZEER beperkt. De ontwikkelingen gaan echt veels te langzaam.

    Meer icoontjes, betere synchronisatie, optie tot visualiseren (plattegrond tekenen), betere workflow management met tal van instellingen (kijk naar Homey), sorteren van favorite scenes, kleinere vensters voor die scenes, fix dat niet werkende accessoires niet tonen in details als je de optie uitzet (include in status staat uit en nog steeds zichtbaar), favoriete accessoires te groeperen en door kader te omringen.

    Ze mogen ook wel wat snelheid maken met de integratie van Google en Amazon…vorig jaar al in het nieuws. Nu wederom tijdens wwdc aangekondig maar nog erg vaag. Wat betekent het? Werken Google home en Alexa supported accessoires straks ook met homekit zonder officiële homekit ondersteuning?

  3. Iemand die adaptieve lampen al actief gekregen hebt ?!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.