Reacties voor: Gezondheidsproducten van Withings heten binnenkort Nokia

De naam Withings zal verdwijnen. Alle gezondheidsproducten zoals weegschalen, thermometers en sporthorloges krijgen binnenkort de naam Nokia. Ook wordt de Health Mate-app vernieuwd en komt er een programma voor doktoren.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Leuke spulletjes maar redelijk overprized allemaal. Als je beetje verder kijkt dan Withings dan koop je kwalitatief vergelijkbare spullen voor een fractie van de prijs. En die synchroniseren dan probleemloos met Healthkit. De representatie van de waarden uit Healthkit mag van mij wel wat verbeteren, maar daar zijn genoeg 3rd party apps voor te vinden. Dus een extra ecosysteem naast Healthkit (wat ook nog eens volledig in iOS geïntegreerd is) is een beetje redundant als je het mij vraagt…

  2. @Kijkwijzer: welke 3rd party apps gebruik je dan? Ik ben zoekende nl.

  3. @Kijkwijzer: Vergeet niet dat alle Withings producten via WiFi communiceren. Dus je hoeft niet altijd je telefoon bij je te hebben zodra je het apparaat gebruikt. Ook voor familieleden zonder telefoon is het ideaal. De producten van andere merken kunnen vaak hetzelfde maar communiceren met bluetooth via de telefoon.

    Ik heb zelf een Therm en een Body Cardio (weegschaal) en een Home camera.
    Alleen die laatste is het geld niet waard wat mij betreft, instabiel en niet gebruiksvriendelijk.
    De gezondheidslijn ben ik lovend over! Top kwaliteit, nauwkeurig en communicatie via WiFi.

  4. Wel opvallend dat Apple momenteel geen enkele slimme weegschaal of andere gezondheidszaken verkoopt. Bijna geen producten die met HealthKit werken. Slechte zaak maar een enorme kans voor bedrijven die zich in die sector bezig houden. Dit is de kans om je spulletjes in de Apple Store te krijgen.

  5. Ben benieuwd wat dat gaat betekenen voor de aangekondigde Withings Homekit camera. En wat voor ondersteuning er gaat worden gegeven aan het huidige model de Withings Home. Misschien toch beter de D-Link Omna overwegen.

  6. Origineel geplaatst door Aad
    @Kijkwijzer: welke 3rd party apps gebruik je dan? Ik ben zoekende nl.

    Fitport bijvoorbeeld…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.