Wisselkoers-app Smart Coin gratis te downloaden via Apple Store-app

Apple geeft de wisselkoers-app Smart Coin tijdelijk gratis weg via de Apple Store-applicatie voor iPhone.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Smart Coin screenshot 3Apple geeft tijdelijk de iOS-app Smart Coin weg via de Apple Store-applicatie. Met Smart Coin kun je snel rekenen tussen z’n 175 verschillende valuta’s. De app baseert zich hierbij op de laatste wisselkoers die via internet wordt binnengetrokken. Een speciale offlinemodus gebruikt de laatste koersen die je hebt gedownload – en is daarmee handig voor op vakantie. De app wordt normaal gesproken aangeboden in de App Store voor 99 eurocent.

Smart Coin is één van de vele wisselkoers-apps in de App Store. De applicatie moet het vooral hebben van zijn uitgebreide wisselkoersfunctie en de mogelijkheid om tussen vier koersen tegelijkertijd te rekenen. Het gebruikelijke prijskaartje zorgt er volgens de ontwikkelaar voor dat de app compleet advertentievrij is, maar toch zitten er paar extra manieren in verstopt om geld te verdienen. Met in-app aankopen kun je een Pro-versie ontsleutelen of thema’s tot je beschikking krijgen.

De app kan ook op je eigen gebruik worden aangepast. Wissel je vaak tussen twee valuta’s? Dan kun je dezen prominent in beeld plaatsen zodat je makkelijk kunt wisselen. Je bepaald zelf hoe groot bepaalde knoppen op het scherm getoond worden.

Downloaden: Apple Store (gratis, iPhone, iOS 7.0+)

Let op: voor deze gratis download moet je in de Apple Store-app zijn, niet in de App Store. Lees onze handleiding om precies te weten hoe je van de actie gebruikmaakt. In België is geen fysieke Apple Store en daarom is er ook geen Apple Store-app.

Smart Coin screenshot 1Smart Coin screenshot 2

Tipgever: @Hooijmans96

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 juli 2014, 22:32
Onderwerp apple store

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.