Reacties voor: ‘WhatsApp werkt aan Snapchat-functie, nachtmodus en tabletversie’ (update)

Naast de belfunctie werkt WhatsApp aan een Snapchat-functie, nachtmodus en wordt zelfs over een tabletversie nagedacht.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 19 reacties

  1. yeah tablet versie 🙂

  2. Ik zou meer enthousiast zijn over een desktopversie

  3. Origineel geplaatst door jelle
    Ik zou meer enthousiast zijn over een desktopversie

    Yep, dat zou tof zijn.

  4. Het Whatsapp team is naar mijn idee erg traag met het ontwikkelen en uitbrengen van updates. Whatsapp is de meest gebruikte app op smartphones, dus juist in deze app zou het meest geïnvesteerd moeten worden.

  5. Ipad versie zou top zijn eindelijk

  6. iPad versie? Goed idee, maar maak dan ook meteen een iPod touch versie en een desktop versie. Het gemak van iMessage kan WhatsApp makkelijk evenaren, mits ze de app eens op meerdere platforms uit gaan brengen.

  7. @Nawfal: Inderdaad, het ondersteunen van het iPhone 5 scherm duurde al bijna 2 maanden destijds, en de iOS 7 look bijna 3 maanden. Erg jammer. Op het moment werkt de app echter wel prima. Geen foutmeldingen of crashes.

  8. Verbazend dat sinds het arrest tegen Google de so called Social media allemaal bezig zijn met een verwijder functie.
    angst?

  9. WhatsApp op de iPad wil ik al heeeel lang. Maar dan wel een die in sync blijft met iPhone.

  10. Op 2 telefoon’s met de zelfde whatsapp zou ik wel handig vinden.
    Nu heb ik overdag geen whatsapp omdat ik dan een andere telefoon heb (wel zelfde nummer)

    Moet toch simpel zijn?!

  11. Wow. Een tabletversie. Ondertussen vervaagt Apple de grens tussen alles met continuity, en dus lopen ze nog steeds hopeloos achter.
    Waarom nemen mijn Android vrienden niet gewoon een iPhone? 😉

  12. @SjefkeB: Is het ook, kijk maar naar Telegram.

    Maar het gaat voorlopig in ieder geval niet gebeuren, dus helaas voor WhatsApp-gebruikers 😉

  13. Betekent dat dat de ipod ook weer ondersteund gaat worden? Nu lijkt whatsapp het juist heel erg tegen te gaan. Ipad en ipod ondersteunen (terwijl ze wel gewoon draaien zodra je langs het activeringsscherm komt)

  14. Origineel geplaatst door Bubbly
    @SjefkeB: Is het ook, kijk maar naar Telegram.Maar het gaat voorlopig in ieder geval niet gebeuren, dus helaas voor WhatsApp-gebruikers

    Is een functie die veruit veruit veruit het merendeel van de Whatsapp gebruikers totaal niet mist.
    Anders zou men massaal overstappen.

    Dat er een kleine percentage mensen zijn die dat wel zouden willen snap ik, maar doen alsof Whatsapp gebruikers iets zouden moet missen?? Nope.

    Alles waar ik Whatsapp voor gebruik werkt goed. Ben al jaren een zeer tevreden gebruiker. En al die heisa en zogenaamd massaal overlopen naar Telegram gaat aan mijn neus voorbij.
    Leuk voor de mensen die wel een meerwaarde hebben met Telegram hoor..ieder zijn ding. Maar niet doen alsof Whatsapp gebruikers iets zou missen wat voor de merendeel totaal niet interessant is.

  15. @Nawfal: Whatsapp is niet de meest gebruikte app.
    Vooral in West-Europa wordt het veel gebruikt, voor de rest valt het best mee.

  16. @Daejji: Een groot scherm miste je ook niet toen het nog hip was om een klein scherm te hebben, voordat de iPhone uitkwam. Dat je iets niet mist betekent niet dat je het niet zou gebruiken als het er wel was. Jij doet alsof jij het prototype bent van bijna alle WhatsApp-gebruikers, dat is onjuist evenals de bewering dat alle WhatsApp-gebruikers die functie willen hebben. Maar als je goed had gelezen, dan wist je dat ik dit nergens beweerd heb.

    Dat sommigen een traag doorontwikkelde app met weinig functies zoals WhatsApp willen omdat het simpel genoeg is om z’n taak te doen, dat is prima. Maar laten we niet erom heen draaien, de enige reden dat WhatsApp nu nog #1 blijft is de huidige userbase. Mensen zijn te lui, dat is alles.

  17. Ik dacht dat ze WhatsApp zo simpel mogelijk wilden houden, en alleen te focussen op het verzenden van ‘chatberichten’

  18. @jelle: Ik ook. Gebruik nog steeds Telegram omdat die dat wel heeft. Helaas is natuurlijk de meerderheid bij whatsapp gebleven maar daardoor mis ik echt die desktop app!

  19. Komt de belfunctie nou in een update binnen een paar weken? ??????

    Scheelt me een hoog bel contract afsluiten.
    Snapchat functie boeit me niet

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.