Reacties voor: WhatsApp bereidt iPhone-versie WhatsApp Web voor

WhatsApp Web is op het moment alleen nog voor Android, maar daar gaat verandering in komen: Nederlanders zijn verzocht om de iOS-versie van WhatsApp Web te vertalen.
Lees het complete artikel → WhatsApp bereidt iPhone-versie WhatsApp Web voor
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 29 reacties

  1. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  2. Alleen nog vertaald worden. App update gereed maken en opsturen naar apple voor goed keuring. Dus ik schat een maand of twee? (Whatsapp is zo langzaam met updates..)

    Off-topic: whatsapp is toch een deel van facebook geworden? Waarom zouden ze dan niet net als facebook een wekelijkse update uitvoeren? dan gaan de veranderingen een stuk sneller! Althans dat denk ik.

  3. Weinig toegevoegde waarde voor mij.

  4. Bedankt voor deze toevoeging Frits.

  5. Vind het erg dat er met facebook moet worden ingelogd. Vertrouw fb gewoon niet!

  6. waarom moet een merknaam linken naar andere website??? android is toch gewoon android?

  7. Gadver, een fb login… Ik begrijp echt niet dat mensen dit gebruiken voor wat dan ook. Waarschijnlijk onwetendheid. Zodra je je fb account opzegt zijn gelijk al je accounts bij andere diensten waarbij je dit gebruikt onbruikbaar.

    Ik zeg het nog maar een keer… Wake up en gebruik Telegram. Installeer het in ieder geval zodat verstandige mensen je daarmee ook kunnen bereiken.

  8. Origineel geplaatst door jochem
    Ik zeg het nog maar een keer… Wake up en gebruik Telegram. Installeer het in ieder geval zodat verstandige mensen je daarmee ook kunnen bereiken.

    Helemaal mee eens!!!

  9. Origineel geplaatst door jochem:
    Ik zeg het nog maar een keer… Wake up en gebruik Telegram. Installeer het in ieder geval zodat verstandige mensen je daarmee ook kunnen bereiken.

    Telegram is ook de veiligste niet.
    (Red.) Niet-werkende link verwijderd.

  10. De ontwikkeling is al klaar, de optie lijkt alleen nog verborgen. Als je beschikt over een JB is het al mogelijk om WhatsApp Web op iOS te gebruiken. Gewoon met behulp van de QR-code.

  11. Origineel geplaatst door Rick van Dijck
    De ontwikkeling is al klaar, de optie lijkt alleen nog verborgen. Als je beschikt over een JB is het al mogelijk om WhatsApp Web op iOS te gebruiken. Gewoon met behulp van de QR-code.

    Ik had begrepen dat deze workaround ook echt alleen met een jailbreak werkt. De koppeling met Facebook lijkt voor hen nodig te zijn om een vergelijkbare functionaliteit überhaupt mogelijk te maken.

  12. Persoonlijke mening. Volledig nutteloos!

    Maak gewoon een app voor de iPad en een app voor mac en klaar.

    Web is zo 2010 voor dergelijke diensten.

  13. @Chris Simon: Waar beweer ik dat dan? Wil je veiligheid, ga dan met een aluminium hoedje op de noordpool zitten.

    Het gaat mij om gebruiksgemak en dan voornamelijk fatsoenlijke desktop support. Ik zit veel aan de computer te werken, een client die het mij mogelijk maakt dat ik niet om de haverklap iets op m’n telefoon hoef te typen en gewoon kan doorpraten op welk device dan ook, die heeft mij voorkeur. Als whatsapp dat zou hebben, prima, maar hun ontwikkelingen hierin zijn te traag en dan komen er vanzelf (betere) alternatieven. Zoals in dit geval Telegram.

  14. Ik heb het even uitgeprobeerd d.m.v. een Jailbreak Tweak (whatsapp web enabler), en ik moet zeggen dat het hartstikke goed werkt.

  15. Dit hele ‘Whatsapp web’ gedoe is zo zinloos, het voldoet niet eens aan een webversie van Whatsapp omdat het meer je computer omtoverd to extern toetsenbord voor je iPhone :s {Je scant QR code, je whatsapp moet aanstaan maar dat betekend dus eigenlijk dat je beeld aan moet staan en je telefoon als proxy werkt om de berchten te versturen. Dus je type in je browser en zolang je telefoon zinloos actief aan staat dan kan je het bericht dus versturen. Echt te dom voor woorden..}

  16. Origineel geplaatst door Mark
    Ik heb het even uitgeprobeerd d.m.v. een Jailbreak Tweak (whatsapp web enabler), en ik moet zeggen dat het hartstikke goed werkt.

    Werkt idd erg goed, evenals Imessage via de pc ook heeeeel goed werkt , zo heb ik ze dus allemaal, Telegram, WA, en Imessage 😀

  17. Origineel geplaatst door jochem
    Zodra je je FB account opzegt zijn gelijk al je accounts bij andere diensten waarbij je dit gebruikt onbruikbaar.

    Goh.

    Maar daarvoor is fb ook zo handig, 1 unified login.

  18. Origineel geplaatst door Oscar
    Dit hele ‘Whatsapp web’ gedoe is zo zinloos, het voldoet niet eens aan een webversie van Whatsapp omdat het meer je computer omtoverd to extern toetsenbord voor je iPhone :s {Je scant QR code, je whatsapp moet aanstaan maar dat betekend dus eigenlijk dat je beeld aan moet staan en je telefoon als proxy werkt om de berchten te versturen. Dus je type in je browser en zolang je telefoon zinloos actief aan staat dan kan je het bericht dus versturen. Echt te dom voor woorden..}

    Je scherm hoeft niet aan te staan hoor, dus je zelf misschien iets beter verdiepen in hoe dit precies werkt en dan pas een reactie plaatsen 😀

  19. Laat ze zich liever concentreren op interactieve notificaties.. Hebben we veel meer aan dan whatsappen op de desktop! Aardig idee hoor, maar ik zie het nog niet veel gebruikt worden…

  20. “Thank you for translating WhatsApp into Dutch. We have recently added some new strings that have yet to be translated from English into Dutch. Here is what we need help with:

    Visit web.whatsapp.com on your computer”

    Wanneer ik bovenstaande lees, lijkt het erop dat het inloggen op de zelfde wijze gaat gebeuren zoals nu op Android, Black Berry, Nokia en windowsphone.

    Meerdere bronnen lijken dit vermoeden te bevestigen, zoals OMT en Applespot en dat stemt mij hoopvol 🙂

  21. Mocht tijd worden, maar goed dit roepen ze al en poos. Ik zou het wel leuk vinden, ik doe het nu dmv een jb tweak. Maar die werkt niet zo best. Heb alsnog de telefoon nodig. Om weer verbinding te kunnen maken met whatsapp web.. Het is wel makkelijk ..

  22. @Gabor: En over 5 jaar is fb op het niveau van hyves en daar zit je dan met al je handige unified login.

    @biteMark: Waarschijnlijk omdat het niet kan 😉

  23. Denken ze nog steeds niet aan een standalone app voor de computers en tablets? En inloggen met FB (en of qr code), hoe zinloos is dat nu voor facebookloze gebruikers. Doorstrepen, volgende nieuws graag…

  24. @Dave: Jawel hoor, Whatsapp op je iPhone moet af en toe geopend worden anders geeft de webversie aan dat de verbinding weg is. Het is dus inderdaad een keyboard verlenging ten opzichte van je iPhone. Het werkt niet zo perfect als iMessage en telegram.

  25. Ik zag een tweak voorbij komen waardoor het mogelijk is met iOS.

  26. Tja…! Login d.m.v. een facebook account? Never! Wat een spartaans gedoe, hier is over nagedacht als je dit wilt gebruiken, dan eerst een FB account aanmaken (als je die al niet hebt) om te kunnen Whatsappen via je webbrowser op je tablet of computer. Ach er zullen genoeg mensen zijn die dit gaan doen, zo krijgt FB nog meer geregistreerde gebruikers, en daar is het nou om te doen.

  27. Whatsapp Web is niet alleen voor Android beschikbaar nu, ook voor Blackberry en Windows Phone 8.1

  28. Toch appart dat WhatsApp zoveel moeite heeft om een werkend product af te leveren en up to date te houden. Gezien Telegram nu al meer dan een jaar alles op een rijtje heeft is het wel duidelijk dat het wel degelijk mogelijk is

  29. Origineel geplaatst door Joost
    @Dave: Jawel hoor, Whatsapp op je iPhone moet af en toe geopend worden anders geeft de webversie aan dat de verbinding weg is. Het is dus inderdaad een keyboard verlenging ten opzichte van je iPhone. Het werkt niet zo perfect als iMessage en telegram.

    Misschien op de achtergrond draaien ja, maar het betekent niet dat je je scherm aan moet zetten om het te laten werken. Gisteren een uur of twee à drie whatsapp gebruikt op de pc, en niet 1 keer opnieuw moeten inloggen, of mijn scherm aan moeten zetten.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.