Plants vs Zombies 2 icon Frost

Plants vs. Zombies 2 heeft ijskoude levels en coole extra’s toegevoegd

De populaire game Plants vs. Zombies 2 heeft een nieuwe update gekregen. Maak in de Frostbite Caves Part 2 kennis met meer ijskoude levels en nieuwe planten en zombies.

Plants vs Zombies 2 icon FrostTrek je dikke jas maar vast aan, want Plants vs. Zombies 2 heeft een ijskoude update gekregen. De populaire game, waarin je met een stel planten je huis verdedigt tegen hordes kwade zombies, is voorzien van nieuwe levels en een aantal coole extra’s.


Net als de eerste Frostbite Caves-update neemt het tweede deel je mee terug naar de ijstijd. Er zijn 16 gloednieuwe levels toegevoegd waarin je leger van planten het op de bevroren vlaktes opneemt tegen de cartooneske zombies.

Een nieuwe update betekent ook nieuwe planten en zombies om mee te spelen. Zo zijn er 3 nieuwe planten toegevoegd, waaronder een vlammende Fire Peashooter, en zul je een tweetal prehistorische zombies tegenkomen die nog niet eerder in de game zijn verschenen. Ook zijn Dr. Zomboss en zijn Zombot Tuskmaster aanwezig, dit maal uit de tijd dat mammoeten nog over de aardbol liepen.

Frostbite Caves part 2

Lees ook: Review: Plants vs. Zombies 2

Plants vs Zombies 2 is een freemium-game, dus gratis te downloaden. Wel is het spel voorzien van in-app aankopen die het spelen makkelijker maken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.