Reacties voor: Nieuwe knop in WhatsApp laat je snel terugscrollen naar meest recente bericht

WhatsApp heeft een nieuwe knop aan chatgesprekken toegevoegd waardoor terugscrollen een stuk eenvoudiger gaat. De nieuwe knop verschijnt rechtsonder in het gesprek zodra je een stuk naar boven gescrold hebt.

Reacties: 11 reacties

  1. Da’s ook toevallig een half uur nadat ik het twitterde naar jullie. Ik ging eindelijk een keer voor die vermelding in een artikel, was ik nog net te laat zeker?

  2. @Rafael: Waar je een punt van maakt… 😒

    Fijn dat WhatsApp steeds (snelle/kleine) updates uitbrengt 👍

  3. Copy-cats telegram.

  4. Is het dan net zoals bij Tumblr dat als je er per ongeluk op drukt dat je weer snel naar boven kan of moet je het gehele eind opnieuw scrollen?

  5. Je hoeft echt niet ver te scrollen naar boven, ik scrolde een klein stukje en de knop kwam er al.

  6. Origineel geplaatst door Mo-gls
    Copy-cats telegram.

    Precies!

  7. ‘Vakkundig’ gejat van Telegram…

  8. De laatste tijd brengt WhatsApp (link) geregeld updates uit, waarna pas enige tijd later nieuwe functies boven komen drijven.

    Dat is (dubbel) slim, want dat levert (minimaal 2x) gratis publiciteit op – ook hier weer 🤔

    Gelukkig voor ons – en minder voor WA – wordt hun grootste concurrent minstens even vaak weer onder de aandacht gebracht in de reacties door een trouwe schare aanhangers die niet moe wordt van het missiewerk 😁

  9. Fijne functie! Ik ben er blij mee 🙂 Hoe meer ze kopiëren van Telegram hoe beter.

    @Ferryman: Je kan ook gewoon wat minder lopen zeiken en beide programma’s gebruiken. “Gelukkig voor ons” en “missiewerk”. Man man man. Te triest voor woorden vind je zelf niet?

    Ik vind Telegram ook beter werken. Het is sneller. Maar verder is het gewoon een chatprogramma net als vele anderen, maar dan met stickers (net als vele anderen) en een desktopprogramma waar ik nog nooit behoefte aan heb gehad. Er zitten wat extra dingetjes in die handig zijn als je overstapt naar een nieuwe telefoon (bijvoorbeeld dat alles op de server wordt opgeslagen), maar dat kan je bij Whatsapp op een andere manier gebruiken. En zeg nou zelf.. hoe vaak gebruik jij je iPad, in verhouding met je iPhone, om berichten te versturen?
    Als je het echt wil, gebruik je toch gewoon Whatsapp Web op de iPad?

    Zo groot zijn de verschillen niet.

  10. @Brian: Rustig, rustig, happen naar de baas?! 😂😂😂

    Relax man, het was ironisch bedoeld. Al word ik inmiddels wel een heel klein beetje WA ‘oude-wijn-in-nieuwe-zakken’ nieuws moe, en de voorspelbare lofzang op TG in de reacties hier wordt langzaamaan ook een beetje sneu – vind je zelf ook niet? 😉

    Maar nu je de discussie over de uitwisselbaarheid toch aanzwengelt… Hèb ze (anders dan jij schijnt te denken) allebei al geïnstalleerd, en gebruik ze allebei nauwelijks. 99,99% van de tijd voldoet iMessage/SMS namelijk minstens zo goed, met een onbeperkt SMS en (enigszins) beperkt data abo. En dáár kun je iederéén mee bereiken, ongeacht of ze tot de WA of TG fanclub (of geen van beiden) behoren… Hoef je je daar ook niet meer druk om te maken, want dat (b)lijkt bij sommigen heel gevoelig te liggen 🙄

  11. Ook de lijnen tussen de verschillende chats zijn weg.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.