Reacties voor: Welke iOS 6-functies werken op welke iPad?

Welke iOS 6-functies werken op de eerste, tweede en derde generatie iPad? In een tabel hebben we het overzichtelijk samengevat. De iPad 1 is ongeschikt voor iOS 6 maar op de iPad 2 is bijna alles te gebruiken, inclusief navigatie en 3D-kaarten.
Lees het complete artikel → Welke iOS 6-functies werken op welke iPad?
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 16 reacties

  1. Is dat van die antenne de officieel door Apple opgegeven reden? Ik kan me namelijk voorstellen dat het eerder te maken heeft met dat ze voor 3G veel meer compressie moeten toepassen, wat een oude processor mogelijk niet kan bijbenen.

  2. Ik merkte laatst dat als je iphone 4 als wifi hotspot instelt, je met ipad 3 via deze hotspot kon facetimen. Iphone had niet eens geweldig gprs verbinding, maar ik merkte geen performance problemen.

  3. Zal facetime op de iPhone 4 over 3g gaan werken? als ik naar de bovenstaande gegevens kijk is dit bij de iPad ook niet zo.

  4. wat een load of CR*P is dit… pfft… hoezo werkt Facetime nou weer niet op de iPad 2 zonder wifi…

    pfff

  5. Een antenne is een passief element en is dus niet zwak of sterk. Een antenne straalt het elektromagnetisch vermogen van de radiochip uit, dat vermogen kan wel sterk of zwak zijn.

  6. Voor Facetime 3G zal vast wel een jailbreak tweak voor komen. Net als dat er is om grotere bestanden uit de appstore te downloaden. Standaard is het gelimiteerd tot ik meende 25 MB. Maar met een tweak is die restrictie weg.

    Dus ik wacht geduldig af 🙂

  7. Tsja, de iPad 3 bezitters moeten toch ook tevreden gehouden worden. Onder iOS 5 was er natuurlijk maar weinig verschil tov de iPad 2 (uiteraard Retina en processor). Ik kan me voorstellen dat Apple enkele functies met opzet achterwege laat. Maar een iOS 6 Lite op iPad 1 had ik nog wel gewaardeerd (gedeelde fotostream, nieuwe functies voor Mail).

  8. Er is al een jailbreak tweak voor facetime over 3G. In ieder geval voor de iphone. Ik doe het al sinds dag één op mijn iPhone 4 mbv 3G Unrestrictor (Cydia). Werkt prima

  9. En als ik dan via een personal hotspot op mijn iphone 4 via mijn new ipad wil facetimen? dan denkt de ipad dat het een wifi verbinding is, en de iphone weet niet dat het een facetime call is? Zou dat werken?

  10. Ik wacht net zolang tot iOS6 gejaibreakt en getweakt op mijn iPad1 werkt en niet op “The newest of all the newer iPads”.
    Zijn ze nu gaar met die onzinnige restricties.

  11. Origineel geplaatst door leon
    En als ik dan via een personal hotspot op mijn iphone 4 via mijn new ipad wil facetimen? dan denkt de ipad dat het een wifi verbinding is, en de iphone weet niet dat het een facetime call is? Zou dat werken?

    Dat zou logischerwijs moeten werken…

  12. Mooi tijd om eens te kijken of die oude iPad 1 van mij niet te jailbreaken is.

  13. Er zijn al jb tweaks waardoor FaceTime zowel op de iPhone 4 als op de iPad 2 gewoon werkt zonder enige problemen via 3G. Gebruik het regelmatig op beide devices.

  14. Werkt die “turn-by-turn” directions ook op de iPad 3 met alleen wifi (dus dat ik in de auto niet zelf de hele tijd hoef aan te geven als ik bij een bocht ben)

  15. Origineel geplaatst door Richard
    Voor Facetime 3G zal vast wel een jailbreak tweak voor komen. Net als dat er is om grotere bestanden uit de appstore te downloaden. Standaard is het gelimiteerd tot ik meende 25 MB. Maar met een tweak is die restrictie weg.Dus ik wacht geduldig af

    Die is er al en heet Facebreak. Standaard is het sinds,ik geloof 5.0.1,al 50MB.

  16. @Sander:

    Enig idee welke jailbreak je het best kan nemen voor je iPad 1?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.