watchOS 9 op Apple Watch.

Reacties voor: Deze Apple Watches zijn geschikt voor watchOS 9

Later dit jaar gaat Apple watchOS 9 uitbrengen, met een aantal nieuwe belangrijke functies. Maar dit jaar valt de Apple Watch Series 3 af en krijgt geen update meer. Lees hier welke modellen wél geschikt zijn voor watchOS 9.
Lees het complete artikel → Deze Apple Watches zijn geschikt voor watchOS 9
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. De Apple Watch series 3 wordt nog steeds nieuw verkocht door Apple zelf, dus eigenlijk zou alleen om die rede al de Apple Watch 3 toch een update moeten krijgen. Geen update meer? Verkoop dat ding dan niet meer Apple!

    Sowieso zijn jaarlijkse update’s wel een beetje klaar anno 2022.
    Wat wordt er nou werkelijk vernieuwd!? Updaten om het updaten is zo zinloos en kapitaalvernietiging!

  2. Wel vreemd dat ze de Series 3 nog steeds verkopen terwijl je nog geen jaar recht hebt op os updates.

  3. Zolang de Watch 3 maar blijft doen wat hij nu doet is er geen probleem, lijkt me. Nieuwe functies vragen extra kracht en dat heeft de 3 wat minder.

  4. @Marc: ja van mij hoeft het ook niet jaarlijks, vind ik eigenlijk ook van het uitbrengen van nieuwe hardware. Als er al gepraat wordt van opnieuw gebruik van dezelfde chip, hou dan maar wat op. Lijkt me ook beter voor het milieu want er zijn er altijd die menen dat ze elk jaar ook weer de nieuwe moeten

  5. Ongelofelijk dat ze de Apple Watch 3 nog nieuw verkopen in de Apple Store, en deze geen update meer krijgt! Dat is toch wel de grofste middelvinger naar de klant tot nu toe wat update’s betreft.

    Ik heb zelf de Apple Watch 4 en zie zeer zeker geen rede om deze voorlopig te vervangen.

    iPhone 7 ligt er ook uit. En de iPad Pro 11” en 13” 2e generatie uit 2020 krijgen niet eens de multitask pro functie’s ongelofelijk!

  6. Ben wel benieuwd of nieuw wijzerplaten nog naar andere watches dan de 7 komen. Zal wel niet of in beperkte vorm. Ik heb zelf een 5, ben benieuwd.

  7. @Marc: ik zou het eerder om willen draaien. Het is ongelooflijk dat een Apple Watch van 2017 met beperkte specificaties nu nog steeds te koop is. Dat dit model geen update meer krijgt is niet meer dan logisch. Zeker geen middelvinger naar de klant, maar dom van Apple dat zij door de drie verkeerde verwachtingen wekken. Niets is zo vervelend als een traag werkend systeem omdat ie eigenlijk de (te zware) update niet aan kan.

  8. @Ed: de meeste Apple liefhebbers zullen hem de laatste jaren niet meer gekocht hebben of gebruikt, dat kan wel natuurlijk als je er strak aan komt. Mensen die minder bekend zijn met Apple kunnen er wel wat ingetrapt zijn.

  9. Aangezien de update, zal de Apple Watch Series 3 na de aankondiging van de Apple Watch Series 8 uit het assortiment verdwijnen. Alle updates worden vanaf de series 4 en nieuwer ondersteund.

  10. Nee echt hele slechte move van Apple een watch in de verkoop die al stopt met updates. Kan iCulture wel zeggen je kon t zien aan komen ( en daarmee dus je moest m maar niet meer kopen) maar dat is “ neither here nor there “ gezien niet iedereen dat kon ,alleen wie zich meer in Apple verdiept en b ze verkopen hem nog, dus wordt ie ook gekocht. Dus wanneer je deze de afgelopen tijd nog gekocht hebt en je hebt bijv een iPhone 12, en je wilt nog drie jaar met deze watch doen ( lijkt mij een normale periode) dan moet je iPhone ook nog drie jaar op de huidige iOS draaien. OOk dat vind ik waardeloos van Apple dat iOS en watch os met elkaar moeten corresponderen. Ik ben ik benieuwd of Apple de beveiliging van je iPhone dan goed houdt gezien jij onvrijwillig niet naar een hogere iOS gaat. Vind dat Apple in zo een geval moet zorgen voor blijvende beveiliging en niet zoals afgelopen jaar 1 maand mocht je nog op de oude iOS blijven toen was t voorbij.(dat zag ik wel aankomen, ik geloof nooit dat Apple meer dan 2 iOS versies vellig wil houden, de meest recente plus de laatst afgevallen versie, degene met een watch 3 en een iPhone 7 /SE/6s die heeft als enige wel een jaar of drie zijn zaakjes voor elkaar qua beveiliging. Maar dan kun je dus alleen upgraden als je beide upgrade. Prijzig verhaal….

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.