Reacties voor: watchOS 7.2 uitgebracht: deze verbeteringen vind je op de Apple Watch

Cardio Fitness meldingen en meer
Apple heeft watchOS 7.2 uitgebracht voor de Apple Watch. De update brengt een aantal verbeteringen en bugfixes naar de Apple Watch.
Redactie iCulture.nl -

Reacties: 10 reacties

  1. Hoop dat ECG ook keer gaat werken voor een hartslag onder de 50 want ik moet nu eerst touwtje springen voor ik een goede meting kan uitvoeren

  2. Niet te installeren op series 3. Heeft 2,7gb vrije ruimte nodig. Alle faces en apps verwijderd en nog niet voldoende om de update te installeren.

  3. “Betrouwbaarheid van het automatisch ontgrendelen van je Mac met je Apple Watch” Nou, die betrouwbaarheid is nu 100% namelijk nooit en “use your Apple Watch to unlock apps and your Mac is niet meer aan te zetten. Heel fijn☹️

  4. Origineel geplaatst door Mathieu
    Niet te installeren op series 3. Heeft 2,7gb vrije ruimte nodig. Alle faces en apps verwijderd en nog niet voldoende om de update te installeren.

    Hier na een aantal apps te hebben verwijderd en de watch 3 opnieuw opgestart te hebben lukt t wel ik had 2,5 gb nodig 🤔

  5. Lukt bij mij ook niet op de Watch 3. Slecht van Apple om de Watch 3 zo snel al te laten vallen!

    Ook de 7.0 lukte al niet. Bijna helemaal leeggehaald. Zonder resultaat…

  6. Als ik dit elke keer zo lees ben ik zo blij dat ik de SE heb gekocht. Twijfelde enorm tussen de 3 en de SE…, maar elke keer zo moeten updaten met de 3 is echt 10x niks… Slecht van Apple!!

  7. Ik heb ook watch 3 , had m gebruikt gekocht in 2019. Alleen de eerste update, naar 7 toe was een probleem, toen rigoureuze maatregelen genomen, daarna geen problemen. Ze hadden m voor nieuwe kopers even op 16 Gb moeten brengen, de eerste iPhone SE was later ook verdubbeld in geheugen, dat moet voor de watch 3 ook om hem voor nieuwe kopers plezierig te houden. Zelf ben ik nog wel tevreden, heb m voor 135€ daar heb je verder geen watch voor ( en ik heb m al 15 maand nu) en de batterij is nog prima en hij krijgt nog updates dus.

  8. @Eddy: heb ook een 3. Was maar 288 mb. Ging probleemloos. Loskoppelen en installeren als nieuwe watch is je optie..

  9. WAT HOS 7.2 in de app watch op iphone is bovenaan het groene knopje voor complicaties verdwenen. Was best handig!

  10. Origineel geplaatst door Karst
    @[Eddy](#comment-867467): heb ook een 3. Was maar 288 mb. Ging probleemloos. Loskoppelen en installeren als nieuwe watch is je optie..

    Lucky you. Werkt hier helemaal niet. Zelfs met alles van 0 te installeren. Enorm ontgoocheld.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.