watchOS 10

Reacties voor: Apple belooft fix voor batterijproblemen door watchOS 10.1

Sommige Apple Watch-gebruikers hebben last van een snel leeglopende batterij sinds de update naar watchOS 10.1. Apple belooft dat er binnenkort een fix aan komt.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. Ze zouden beter hun connectiviteit oplossen. Mijn vrouw kan haar Apple Watch SE niet verbinden met haar iPhone 15 Pro Max. Je legt er zoveel geld voor neer om in een ecosysteem te blijven en dan werkt het gewoon niet!

    • Al geprobeerd te ontkoppelen, iPhone en applewatch terug opstarten en terug koppelen.

      Of neem contact op met Apple support, ze zijn daar heel behulpzaam.

  2. Geen enkel probleem onder 10.2 voor applewatch (beta)

  3. Batterij problemen heb ik niet zozeer. Valt me wel op dat ik sinds er WatchOS 10 op staat mijn scherm inbrandt. Beetje naar analogie met de iPhone 15.
    Watch screen wat icm AOD gebruikt wordt blijft lichtjes zichtbaar.
    3 jaar oude AW6

    • Always on screen afzetten kan helpen.

      • Dat is evident. Maar ik gebruik al slechts 8 uur per dag tijdens mijn werk.

        Het kan een tijdelijke oplossing zijn, maar als dat straks niet meer mag gebruikt worden om inbranding te voorkomen, stel ik me natuurlijk de vraag waarom de functie überhaupt aanwezig is op onze klokjes. Dan kan/kon ik me beter een SE model aanschaffen, die heeft dat niet.

  4. Onze Apple Watch van zoals mij en mijn vrouw lopen snel leeg sinds de update naar os 10 ik dacht 10.1 het zou oplossen maar neen dus. Ik mis watch os 9 met dit hadden wij zulke problemen niet.

    • Probeer de bèta 10.2 voor applewatch, geen enkel probleem meer.

      Hoe oud is je Applewatch ?

  5. Grootste problemen met batterij duur op 10.1 en 10.2 zijn de third party watch faces apps…

    Als men die verwijderd dan zijn de problemen direct opgelost (zo ook bij mij).

    Wellicht zijn er nog meer third party apps die dezelfde issues hebben, dan weet men i.i.g. waar je moet zoeken om dit op te lossen…

  6. Batterij is inderdaad een drama. Maar er is helaas meer: complicatiesymbolen van veel 3rd party apps zijn niet meer zichtbaar op de wijzerplaten. Ze zijn er wel, en je kunt ze ook wel oproepen via de wijzerplaat. Er is alleen een lege plek waar het symbool zichtbaar zou moeten zijn. Hoe is het mogelijk dat een miljardenbedrijf zoiets niet in de beta ondervangt?
    Ook verdwijnt de ondersteunende trilling van bijvoorbeeld ademhalingsoefeningen na 20 seconden standby. Ongeacht instellingen. Was onder 9 niet zo. En zo nog talloze bugjes, irritaties en andere glitches die je verwacht bij een beta, niet bij een public.

    Ik vind WatchOS langzamerhand een houtje-touwtje gebeuren worden.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.