Reacties voor: Wat kost een Chinese iPhone-kloon?

In China is het eenvoudig om een nep-iPhone te kopen. Dergelijke toestellen kosten maar $40 aan onderdelen en liggen voor $100 tot $150 in de winkel. Een gouden handel!
Lees het complete artikel → Wat kost een Chinese iPhone-kloon?
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. Ooit eens in het bezit geweest van een HiPhone. Qua uiterlijk bijna niet te onderscheiden van de 1gen iPhone, maar innerlijk (software matig) een regelrechte RAMP!!!!
    Dus hoe goedkoop ze ook mogen zijn, NOOIT meer een namaak!!!!!!

  2. @ david : maar je hebt het geprobeerd toch! Ik zou nooit voor een namaak kiezen en snap die mensen ook niet maar goed er is markt voor. Ik heb altijd het idee als je het niet kunt betalen koop je een namaak en waarom omdat iedereen erbij wil horen !!! Wees jezelf en blijf jezelf

  3. Origineel geplaatst door arw
    @ david : maar je hebt het geprobeerd toch!/blockquote>
    Ja want toendertijd was er alleen iPhone te krijgen in amerika, en zeer moelijk om er een naar europa te krijgen. Dat was toen een alternatief, en volgens alle info toendertijd was het exact hetzelfde als de real thing. Achteraf was het dus niet zo, maar ik denk maar zo : een ervaring rijker en een illusie rijker.

  4. Zou die ”werkelijke” prijs van de shuffle inclusief de koptelefoon en het dockje zijn?

  5. ik heb wel eens een neppe iphone in me handen gehad uit hongkong
    deze was precies als een iphone maar de onderdelen die erin zaten waren goedkoper om in te kopen.
    je kreeg er gewoon iphone oordopjes bij en een usb voor ipod.

    over het software, deze was precies het zelfde!!

    heb het vergeleken met (toen der tijd) mijn iphone met 1.1.4.

    de iphone had de uiterlijk van de 3g, en je had ze in de kleuren wit, zwart en rood..

    prijs was 250 inc. verzending.

  6. @ david

    Een ervaring rijker en een illusie armer

    En ontopic: Hoe net de meeste van die telefoons er ook uit zien en hoe goed ze ook lijken op die van Apple, het is geen Apple kwaliteit. De verkoopprijs is dan wel een grofweg 1/6e van het origineel, maar de aankoopprijs is dat ook. De onderdelen die in dat soort telefoons gebruikt worden, zijn gewoon minder dan die in een iPhone. Bovendien: als je gedonder krijgt met je iPhone kun je dit gewoon laten verhelpen. Bij dat soort aankopen in China o.i.d. is dit lastiger

  7. Vergeet iedereen dan echt meteen dan het ontwikkelen van zoiets verschrikkelijk duur is? Jaja als je er miljoenen verkoopt verdien je er genoeg aan.

    Die chinezen kopieren alles gewoon. Zelfs software frontend. Backend is drama waarschijnlijk. Niet dat de iPhone de laatste tijd zo lekker loopt, maar goed.

    Het is iig geen Windhoos Mobile!

  8. Heb er net één gekocht in China, werkt zeer goed,het is een Daxian, Goede kopie, mooi afgewerkt, en het kostte me 80 Euro, inclusief 2 batterijen . Wat wil je meer??
    We worden in Europa qua kostprijs echt belazerd…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.