Reacties voor: Wat doet Apple als de FBI wint?

Wat gaat Apple doen als ze de FBI-zaak verliezen? Er is grote kans dat Apple samen met veel andere Amerikaanse techbedrijven hun activiteiten naar landen buiten de VS verplaatsen.
Lees het complete artikel → Wat doet Apple als de FBI wint?
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 11 reacties

  1. De FBI wint niet….

  2. Haha maatregel 2 is een slimme, maar Timmy blijft natuurlijk wel in zijn eigen über geile campusje 2 werken.

    Waar ik me meer zorgen over maak, is het uitblijven van een uitnodiging voor het event over twee weken…

  3. Wacht tot Donald Trump president wordt. Die zou snel met oplossingen komen.

  4. Laat ze maar een spaceship bouwen bij de hightech campus in eindhoven 😀 . Ik solliciteer meteen 🙂 .

  5. De cruqs in het hele verhaal is ios, als ze dat bv verkopen aan een ‘zwitserse apple’ waar ze volledige controle over hebben, blijven ze buiten schot van de us overheid.

  6. Origineel geplaatst door Geert Van Nieuwenhuyse
    Wacht tot Donald Trump president wordt. Die zou snel met oplossingen komen.

    Hahaha, ja: Apple met de grond gelijk maken waarschijnlijk. Die gast is een soort real-life versie van Eric Cartman van South Park.

  7. Origineel geplaatst door Geert Van Nieuwenhuyse
    Wacht tot Donald Trump president wordt. Die zou snel met oplossingen komen.

    Origineel geplaatst door Tom van Zummeren
    Hahaha, ja: Apple met de grond gelijk maken waarschijnlijk. Die gast is een soort real-life versie van Eric Cartman van South Park.

    Volgens mij was Geert zijn post sarcasme…

  8. Ik zie eerder een iPhone verkoopverbod dan een verhuizing
    Beiden zullen zeer heftig zijn op de beurs maar omdat het Apple aandeel het al belabberd doet en de kasreserves enorm zijn zal Apple het wel overleven

  9. Fbi zegt dat het eenmalig verzoek is. Het heeft wel grote gevolgen voor verkoop van iphone. Stel dat FBI wint en krijgt toegang tot de telefoon. Dan verwacht ik andere landen ook toegang willen tot iphone. Als appel niet mee werkt, wordt iphone verboden en alle iphone imei codes geblokkeerd. inverleden werd Blackberry ook verboden in sommige landen omdat zij geen toegang tot gegeven wilde geven.

  10. Ik denk eerder aan een dwangsom ALS de FBI de rechtszaak zou winnen. Apple zoekt dan inderdaad naar een constructie buiten de deur: probleem opgelost. Apple heeft intussen al zo’n standpunt ingenomen dat ze niet kunnen/mogen bezwijken voor de eis van de FBI omdat ze daarmee hun geloofwaardigheid zouden verliezen wat een direct gevolg tot een verkoopafname zou hebben (oftewel: einde Apple). Maar een rechter (hooggerechtshof) ziet dit ook in ‘dus’ zal het verzoek/eis van de FBI niet ingewilligd worden…

  11. Stallen van data in het buitenland heeft geen zin. In de Patriot Act staat dat als een bedrijf in Amerika gevestigd is, ze onder de Patriot Act vallen, ook als de data niet fysiek in de USA staat opgeslagen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.