Reacties voor: Walmart prijst iPhone 3GS af naar 97 dollar

Walmart heeft bekendgemaakt vanaf dinsdag 25 mei de iPhone 3GS te gaan verkopen voor 97 dollar per stuk. De keten doet dit om door de voorraad heen te komen voordat de nieuwe iPhone in de winkels zal liggen.
Lees het complete artikel → Walmart prijst iPhone 3GS af naar 97 dollar
Jeroen Reumkens -

Reacties: 24 reacties

  1. Dat zegt zo weinig bij een abonnement t.w.v. €35,00 maandelijks over 24 maanden? Dan verloopt je 3GS tegen de tijd dat de iPhone 6e generatie uitkomt.

    (Wanneer wordt hier het citeren in de comments gefixed?)

  2. 97 dollar na het tekenen van een 2 jarig contract van minimaal 30 dollar! 😉 Staat nergens vermeldt, lijkt me wel relevant. 🙂 Goedkoop is die dus nog steeds niet!

  3. Origineel geplaatst door Ujjain
    (Wanneer wordt hier het citeren in de comments gefixed?)

    Was daar een probleem mee dan? Je moet wel iets te citeren hebben en dat gaat bij een eerste reactie nogal lastig.

    On-topic: ik snap die focus op de toestelprijs nooit zo. Los van het feit dat 97 dollar voor Nederlandse begrippen nog behoorijk prijzig is, zijn die Amerikaanse abonnementen schrikbarend duur. Je bent per maand makkelijk 70-80 dollar voor het abonnement kwijt en dat bedrag geldt 24 maanden. Het levert pas echt knaken op als ze de abonnementen in prijs halveren.

  4. Zakt de prijs “simlock” in België dan ook? Nu nog steeds 575,00 euro…

  5. “Zakt de prijs “simlock” in België dan ook? Nu nog steeds 575,00 euro…”

    Ik neem aan dat je simlock vrij bedoelt?

  6. Mobistar, naar omlaag met die prijs!

  7. @Gonny van der Zwaag:

    Wat mij overigens nog geregeld overkomt is dat wanneer ik reacties plaats via mijn iPhone ze vervolgens niet zijn terug te vinden op iphoneclub.nl.
    Dat is soms erg vervelend.

  8. @sasf: Zelfde probleem hier…

  9. Als je in de app quote, dan word je eigen toevoeging niet weergegeven. Je ziet daarom af en toe ‘lege’ quotes…

  10. Origineel geplaatst door Gonny van der Zwaag
    neer wordt hier het citeren in de comments gefixed?)

    Was daar een probleem mee dan? Je moet wel iets te citeren hebben en dat gaat bij een eerste reactie nogal lastig.

    On-topic: ik snap die focus op de toestelprijs nooit zo. Los van het feit dat 97 dollar voor Nederlandse begrippen nog behoorijk prijzig is, zijn die Amerikaanse abonnementen schrikbarend duur. Je bent per maand makkelijk 70-80 dollar voor het abonnement kwijt en dat bedrag geldt 24 maanden. Het levert pas echt knaken op als ze de abonnementen in prijs halveren.

    70-80 dollar valt mee voor een Amerikaan hoor, namelijk de lonen liggen daar een 5 keer hoger als in alle andere landen ter wereld, Terwijl hun uitgaven niet zo enorm veel verschillen met ons (gemiddelde), dingen zoals verzekeringen zijn wel enorm duur, maar dat is vrijwel gecompenseerd door goedkope technologie, kleding en voedsel…

    Alle merk je ook als je er gewoond hebt, had minder moeite om daar rond te komen, dan bv in België.

  11. Bah.. Walmart..

    Overigens zat dit er wel aan te komen.. ieder logisch denkend persoon had kunnen raden dat rond deze tijd de nieuwe iphone om de hoek zal komen kijken..

  12. Tis niet zo dat Huberty een juiste voorspelling doet. Wallmart reageerd gewoon meteen op haar voorspelling door het uit te voeren. De eventueel groote voorraad 3Gs’jes die ze hebben zal toch moeten worden weggewerkt voordat ze een paar miljoen van de nieuwe bestellen. Dit zullen ze trouwens ongetwijfeld al gedaan hebben, het aantal bestelde iphones door Apple zelf is echt niet uit de lucht gegrepen maar gebasseerd op pre orders van hun verkopende klanten.

    Hierbij voorspel ik alvast dat de iPhone HD alle verkoop records van vorige toestellen gaat verbreken. Om de dood eenvoudige reden dat Apple nu een smartphone lanceert die af en compleet is.
    Wanneer ze bij de 3Gs al een camera aan de voorzijde hadden geplaatst en het multirasken ondersteund zou worden, waren er waarschijnlijk 2 maal zoveel van verkocht. Mja nu krijgen we al het leuks alsnog in een nieuw jasje 😉

  13. De nieuwe is in aantocht en gelijk gaat alles naar beneden..

    Gaat de abbo van 45€ ook naar beneden dan?!?!

  14. wow erg relaxed, voor z`n prijs koop ik gelijk een iPhone, dit is nog goedkoper dan een ipod touch 8gb:)

  15. @jerry.w dat geloof je toch zelf niet

  16. @jerry.w: Bedenk je wel dat je dan nog steeds aan een 2-jarig abbo vastzit, he??

  17. Saturn kortrijk verkoopt ze momenteel aan 500 euro

  18. Origineel geplaatst door //
    Ik snap die focus op de toestelprijs nooit zo. Los van het feit dat 97 dollar voor Nederlandse begrippen nog behoorijk prijzig is, zijn die Amerikaanse abonnementen schrikbarend duur. Je bent per maand makkelijk 70-80 dollar voor het abonnement kwijt en dat bedrag geldt 24 maanden. Het levert pas echt knaken op als ze de abonnementen in prijs halveren.70-80 dollar valt mee voor een Amerikaan hoor, namelijk de lonen liggen daar een 5 keer hoger als in alle andere landen ter wereld, Terwijl hun uitgaven niet zo enorm veel verschillen met ons (gemiddelde), dingen zoals verzekeringen zijn wel enorm duur, maar dat is vrijwel gecompenseerd door goedkope technologie, kleding en voedsel…Alle merk je ook als je er gewoond hebt, had minder moeite om daar rond te komen, dan bv in België.

    5 keer hoger?! LOL!
    BBP in NL $39 178
    BBP in US $46 417

    Ja het Bruto Binnenlands Product per persoon is in de US wat hoger, en ze betalen iets minder belasting maar ze hebben daar heel andere kosten. Ziekenkostenverzekeringen van honderden dollars per maand zijn geen uitzondering, waarbij dan ook nog eens zeer beperkte dekkingen mogelijk zijn.

    Ik denk dat amerikanen het niet zoveel beter hebben dan wij!

  19. Het was in vergelijking met Belgie 😉
    Dan zouden ze daar dus een BBP hebben van $9 283 xD

  20. weet er iemand wat de iphone 3gs los kost in de vs

    alvast bedankt.

  21. Ik betaalde vorige week nog 55,95 inclusief verzendkosten voor een iPhone 3Gs 16 Gb bij een 2-jarig afgeprijsd basis-abbonnement. Dus ik zie die stevige prijsverlaging niet zo.

  22. Origineel geplaatst door Felix: weet er iemand wat de iphone 3gs los kost in de vs

    alvast bedankt.

    699 als ik mij niet vergis!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.