Walmart prijst iPhone 3GS af naar 97 dollar

Walmart heeft bekendgemaakt vanaf dinsdag 25 mei de iPhone 3GS te gaan verkopen voor 97 dollar per stuk. De keten doet dit om door de voorraad heen te komen voordat de nieuwe iPhone in de winkels zal liggen.

Walmart LogoVanaf vandaag heeft Walmart de iPhone 3GS in de uitverkoop staan. Met het oog op de nieuwe iPhone die hoogstwaarschijnlijk begin volgende maand geïntroduceerd zal worden, prijst de Amerikaanse warenhuisketen de voorraad huidige 3GS iPhones af voor 97 dollar per stuk. Het gaat om de 16 GB-versie bij een tweejarig abonnement.

Voorheen kostte deze iPhone nog 197 dollar, maar Walmart hoopt door deze extra prijsverlaging sneller door de voorraad heen te komen. De keten ondernam de actie direct nadat Apple bekend maakte dat Steve Jobs de WWDC van 2010 zal aftrappen.

Vanochtend berichtten wij nog dat Katy Huberty voorspelde dat de prijs van de iPhone 3GS zou gaan zakken naar 99 dollar op het moment dat de nieuwe iPhone op de markt verscheen. Nu blijkt dus dat Walmart al eerder aan deze prijsverlaging begint. Dit zou zomaar eens kunnen betekenen dat nog een aantal grote ketens snel zullen volgen en de prijs dus al zal zakken voordat de nieuwe iPhone op de markt is.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 mei 2010, 13:09
Categorie iDevices
Onderwerpen iPhone 3G, verkopen, vs

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.