iPad vanaf 28 mei 8:00 uur in de Europese Apple Stores

De Apple Stores in verschillende Europese landen gaan om 8:00 uur open. Dit is de enige mogelijkheid om op korte termijn nog via Apple aan een Europese iPad te kopen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

ipad winkelWie de iPad niet online maar bij een fysieke Apple Store wil kopen, kan vanaf komende vrijdag terecht in winkels in Frankrijk, Duitsland, Italië, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk. Alle Europese Apple Stores gaan vanaf 8:00 uur ‘s ochtends open, waar de iPads zolang de voorraad strekt gekocht kunnen worden.

Er is keuze genoeg:

  • Frankrijk: Parijs (zie foto) en Montpellier.
  • Duitsland: Frankfurt, Hamburg en München.
  • Italië: Milaan en Rome.
  • Zwitserland: Geneve en Zurich.
  • Verenigd Koninkrijk: Aberdeen, Bath, Belfast, Birmingham, Bristol, Cambridge, Cardiff, Essex, Exeter, Glasgow, Kent, Kingston, Leicester, Liverpool, Londen, Manchester, Milton Keynes, Newcastle upon Tyne, Norwich, Sheffield, Solihull en Southampton.

In Engeland kun je trouwens ook terecht bij een aantal elektronica-ketens, te weten: Dixons, PC World en Currys. Zij hebben een exclusieve deal met Apple voor de eerste 60 dagen. Daarna is de iPad ook te koop bij Carphone Warehouse, Tesco, John Lewis en Comet.

ipad ordersIn Spanje, waar de iPad vanaf 28 mei ook officieel in de verkoop gaat, is geen fysieke Apple Store waardoor je de iPad daar alleen online kunt bestellen.

Mocht je geen pre-order bij de online Apple Store hebben geplaatst, dan kun je dus nog steeds een iPad in handen krijgen. Wel is de kans aanwezig dat de voorraden aan de krappe kant zijn. Met uitzondering van het Verenigd Koninkrijk gaat het in alle landen om de ‘Europese’ iPad. Dat houdt in dat de stroomadapter die je erbij krijgt meteen in de meeste Europese landen te gebruiken is – in tegenstelling tot de Amerikaanse stroomadapter waar de vroege kopers mee werden opgescheept.

apple store parijs

shipping dateWie z’n iPad online wil bestellen zal zien dat de datum waarop de iPad wordt verzonden opnieuw is gewijzigd. Voor de eerste bestellingen stond deze datum op 28 mei. Daarna kwam er een lichting die op 7 juni zal worden afgeleverd en de huidige leveringstermijn is ergens in juni.

Ook in Canada, Japan en Australië is de iPad vanaf 28 mei te koop.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 mei 2010, 18:39
Categorie Providers
Onderwerpen europa, installer, ipad, ziphone

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.