Reacties voor: Wake Alarm Clock is Apple’s gratis App van de Week

Met Wake Alarm Clock slaap je nooit meer door je wekker heen, want om het alarm te stoppen zijn verschillende handelingen nodig. De app is deze week Apple's gratis App van de Week.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 12 reacties

  1. Dit is dus GEEN GRATIS APP. Deze app sterft van de in-app inkopen. Misschien correct om dat er voortaan met grote letters in de titel bij te zetten.

  2. En weer geen Watch ondersteuning.. Wanneer komt er nou een Apple Watch app met slaapritme meting en de gehele mikmak. Alleen een wekker om m’n pols, met de standaard wekker app is zo simpel..

  3. Zojuist “gratis” gedownload, even later kreeg ik een rekening ?

  4. Ik ben altijd bang als ik m snachts niet aan de lader wil hangen de batterij leeg is als hij had moeten wekken.
    Lastig lastig

  5. Je telefoon omdraaien nou daar van wordt je wakker, dat is zo gebeurt is al echt functies die niet werkt lijkt mij.

    Het schudden zou kunnen werken, licht er aan wel als je 1 keer schut en hij stopt werkt ook niet echt denk ik.
    Leuk idee maar als wekker gaat moet je je zelf dwingen eruit te gaan, en na een tijdje gaat dat van zelf beter en wen je er aan(of gewoon njet zo laat gaan slapen als je vroeg op moet :p).

  6. Met ios9 is het nog altijd niet mogelijk om gewoon een alternatieve wekker app te gebruiken zonder deze aan te laten staan.

    Lekker bezig Apple!

  7. Origineel geplaatst door Jva
    Zojuist “gratis” gedownload, even later kreeg ik een rekening ?

    Een pack genomen?
    De kale app was gratis voor mij

  8. Wat is er mis met de standaard wekker functie van je iPhone? En wat betreft het wakker worden; leg je iPhone op een plaats waarvoor je uit bed moet komen.
    Leven kan zooo makkelijk zijn.

  9. Wat is er mis met een ‘oldscool’ wekker(radio) naast je bed? Dat is toch veel relaxter dan je telefoon naast je hoofd? Het oplichten van je scherm (en geluiden?) van pushberichten, appjes, sms, etc is toch super onrustig?!OK, afgezien van een logeerpartij of nachtje hotel dan moet je wel. In onze slaapkamer geen telefoon of iPad.

  10. Origineel geplaatst door kakbouter
    Wat is er mis met een ‘oldscool’ wekker(radio) naast je bed? Dat is toch veel relaxter dan je telefoon naast je hoofd? Het oplichten van je scherm (en geluiden?) van pushberichten, appjes, sms, etc is toch super onrustig?!OK, afgezien van een logeerpartij of nachtje hotel dan moet je wel. In onze slaapkamer geen telefoon of iPad.

    Ik krijg van bijna niemand een geluidje of iets, de telefoon staat namelijk bijna altijd op stil en groeps chat sowieso.
    Facebook en weet ik wat geven toch geen melding bij mij.

    Dus telefoon als wekker gebruiken kan prima

  11. De gewone wekkerfunctie van Apple voldoet prima. en je hoeft nergens last van te hebben. Gewoon op vliegtuigmodus zetten en je iPhone is een uitstekende wekker, zonder dat er noemenswaardig batterijlading gebruikt wordt

  12. Origineel geplaatst door kakbouter
    Wat is er mis met een ‘oldscool’ wekker(radio) naast je bed? Dat is toch veel relaxter dan je telefoon naast je hoofd? Het oplichten van je scherm (en geluiden?) van pushberichten, appjes, sms, etc is toch super onrustig?!OK, afgezien van een logeerpartij of nachtje hotel dan moet je wel. In onze slaapkamer geen telefoon of iPad.

    Niet storen functie? Werkt prima hoor, krijg tussen de door mij ingestelde tijden niks binnen. Alleen bepaalde nummers die ik heb toegestaan voor evt. noodgevallen komen door.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.