Wachtrij-activisten in New York willen organische boerderij

De wachtrij bij de Apple Store in New York gaat niet alleen om de iPhone 3G, maar om het oprichten van een organische boerderij op het grasveld van het Witte Huis.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

The Who FarmMacworld Australia heeft het nog niet helemaal begrepen: ze vragen zich af waarom mensen zo gek zijn om een week lang in de rij te staan, zodat ze de nieuwe iPhone 3G een paar seconden eerder in handen hebben dan honderden anderen. Maar de wachtrij voor de Apple Store in New York gaat er niet om, wie als eerste de iPhone 3G in handen heeft. Het blijkt voornamelijk te bestaan uit activisten: bijvoorbeeld TheWhoFarm, een milieugroepje met een boodschap. Ze willen de 44e president van de VS overtuigen om van het grasveld van het Witte Huis een organische boerderij te maken.

TheWhoFarm wordt geleid door de 28-jarige Daniel Bowman Simon, die 10 supporters heeft meegenomen naar New York. Vijf daarvan staan in de wachtrij om onder het motto Waiting for Apples een nieuw Guinness Book-wereldrecord te verdienen met de “langste wachttijd in een rij om iets te kopen”.

Via: CNET en Click2Creation

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 november 2009, 23:59
Categorieën Apple, Round-up
Onderwerpen apple store, protest

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.