Windows-blogger schrijft over ervaringen met iPhone 2.0 firmware-update

De bekende Windows-blogger Paul Thurrot heeft op zijn website verslag gedaan van de upgrade naar firmware 2.0 en de wijzigingen in iTunes 7.7. Het verslag is vooral interessant vanwege de grote hoeveelheid screenshots.

iPhone 2.0 firmware upgradeWindowsfanaat Paul Thurrot heeft op zijn ‘Supersite for Windows’ z’n ervaringen met de iPhone 2.0 firmware gepubliceerd. Ook laat hij wat screenshots zien van de integratie van Exchange en MobileMe. Na installatie zijn op de iPhone het nieuwe App Store-icoon te zien en zie je in de Mail-applicatie de nieuwe accounttypes. In de pre-releaseversie van iTunes 7.7 voor Windows blijken nog enkele zaken te ontbreken die in de Mac-versie al wel aanwezig zijn, concludeert de blogger.


Het onderdeel iPod Games is bijvoorbeeld veranderd in App Store. Niet dat je er veel kunt zien, want tot 11 juli verschijnen alleen de iPod-games die je hebt gekocht. Paul concludeert aan de hand van zijn ervaringen dat we moeten wachten tot de publieke beschikbaarheid van Apple’s App Store om het volledig te kunnen waarderen. Maar deze glimp van wat er gaat komen is volgens hem ook al intrigerend genoeg. Voor mensen die meer willen weten over de upgrade is het verhaal interessant vanwege de grote hoeveelheid foto’s en screenshots. En voor wie het zelf wil proberen: het is slim om nog even te wachten tot 11 juli als de definitieve versie van firmware 2.0 beschikbaar komt.

Meer info: Paul Thurrot’s Supersite for Windows

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

8 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.