‘Nieuwe interface Apple TV 5 jaar geleden door Steve Jobs afgewezen’

Een voormalige Apple-medewerker die heeft meegewerkt aan de Apple TV, zegt dat Steve Jobs de huidige interface 5 jaar geleden heeft afgewezen. Hij vreest dat niemand bij Apple meer nee zegt tegen slechte ontwerpen.

Voormalige Apple-medewerker: 'Nieuwe interface Apple TV is vijf jaar geleden door Steve Jobs afgewezen'Een voormalige medewerker van Apple beweert dat de interface van de nieuwe Apple TV vijf jaar geleden door Steve Jobs is afgewezen, omdat hij het niet goed genoeg vond. Michael Margolis, die in het verleden aan de interface van de Apple TV heeft gewerkt, zei dit op Twitter. Hij voegde er tevens aan toe dat er kennelijk niemand bij Apple meer is om nee tegen slechte ontwerpen te zeggen. Zelf is Margolis duidelijk niet te spreken over de nieuwe interface.

De reviews over de nieuwe interface van de Apple TV zijn gemengd. Het kleine apparaatje wordt vooral gezien als de ideale accessoire voor de iPad of iPhone, aldus veel reviewers. Als losstaand apparaat ontbreekt er eigenlijk nog teveel. Zo kan je bijvoorbeeld wel YouTube of Vimeo bekijken, maar zijn veel diensten van derde partijen niet toegankelijk op het apparaat zelf.

In de biografie van Steve Jobs is te lezen dat hij auteur en biograaf Walter Isaacson vertelde dat hij eindelijk de code had gekraakt omtrent televisie. Kennelijk is dat dus niet de huidige Apple TV. Volgens de geruchten zal Apple komend jaar wellicht met een eigen televisie op de markt komen, maar niets is zeker.

Via: iDownloadblog

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 maart 2012, 20:15
Categorie iDevices
Onderwerpen apple tv, steve jobs

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.