‘Nieuwe interface Apple TV 5 jaar geleden door Steve Jobs afgewezen’

Een voormalige Apple-medewerker die heeft meegewerkt aan de Apple TV, zegt dat Steve Jobs de huidige interface 5 jaar geleden heeft afgewezen. Hij vreest dat niemand bij Apple meer nee zegt tegen slechte ontwerpen.

Voormalige Apple-medewerker: 'Nieuwe interface Apple TV is vijf jaar geleden door Steve Jobs afgewezen'Een voormalige medewerker van Apple beweert dat de interface van de nieuwe Apple TV vijf jaar geleden door Steve Jobs is afgewezen, omdat hij het niet goed genoeg vond. Michael Margolis, die in het verleden aan de interface van de Apple TV heeft gewerkt, zei dit op Twitter. Hij voegde er tevens aan toe dat er kennelijk niemand bij Apple meer is om nee tegen slechte ontwerpen te zeggen. Zelf is Margolis duidelijk niet te spreken over de nieuwe interface.


De reviews over de nieuwe interface van de Apple TV zijn gemengd. Het kleine apparaatje wordt vooral gezien als de ideale accessoire voor de iPad of iPhone, aldus veel reviewers. Als losstaand apparaat ontbreekt er eigenlijk nog teveel. Zo kan je bijvoorbeeld wel YouTube of Vimeo bekijken, maar zijn veel diensten van derde partijen niet toegankelijk op het apparaat zelf.

In de biografie van Steve Jobs is te lezen dat hij auteur en biograaf Walter Isaacson vertelde dat hij eindelijk de code had gekraakt omtrent televisie. Kennelijk is dat dus niet de huidige Apple TV. Volgens de geruchten zal Apple komend jaar wellicht met een eigen televisie op de markt komen, maar niets is zeker.

https://twitter.com/aral/status/183342741932081152

https://twitter.com/aral/status/183343901145436161

https://twitter.com/yipe/status/183363753574797313

https://twitter.com/yipe/status/183364947227586560

Via: iDownloadblog

Apple TV

De Apple TV is Apple's kleine kastje voor aan je televisie, waarmee je video's kan kijken, gebruik kan maken van streamingdiensten als Netflix en Videoland, games kan spelen en foto's en video vanaf je iPhone, iPad en Mac kan afspelen op je televisie met AirPlay. De Apple TV is een woninghub voor HomeKit en wordt geleverd met de Siri Remote. Haal meer uit je Apple TV met deze mogelijkheden. Met handige tips en meer om de functies van je Apple TV te ontdekken. Het nieuwste model is de Apple TV 4K uit 2022. Voor de beste prijzen lees je ons artikel over een Apple TV kopen.

Apple TV

Reacties: 41 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.