Camera+ ontwikkelaar Tap Tap Tap heeft 10 miljoen betaalde apps verkocht

Ontwikkelaar Tap Tap Tap heeft tien miljoen betaalde apps verkocht. Vooral Camera+ is nog altijd zeer populair. Andere gewilde apps van Tap Tap Tap zijn The Heist, Faces, Voices, Convert en Classics.

Camera+ ontwikkelaar Tap Tap Tap heeft 10 miljoen betaalde apps verkochtOntwikkelaar Tap Tap Tap heef tien miljoen betaalde apps verkocht. Hun bekendste app is Camera+, die volgens velen een van de beste camera-apps op de iPhone is. In een blogposting roemt de ontwikkelaar de iPhone en de App Store die in korte tijd alles veranderd hebben. Andere bekende apps van Tap Tap Tap zijn puzzelspel The Heist, stemmenvervormer Voices 2 en de boeken-app Classics.

Vooral Camera+ draagt bij aan het succes van Tap Tap Tap. Sinds de introductie van de iPhone 4S lijkt deze app alleen nog maar beter verkopen. In januari van dit jaar bleek dat de app al meer dan 5,1 miljoen dollar heeft opgebracht. Elke drie seconden werd een exemplaar van de app verkocht. Camera+ was de best verkopende niet-game app in de App Store in 2011. Hoewel de app ook in-app aankopen heeft, is het merendeel van de inkomsten toe te schrijven aan de hoofd-app.

Tap Tap Tap heeft ook enkele gratis apps gemaakt, zoals de Digg iOS-app. Andere wat minder bekende betaalde apps zijn Convert om meeteenheden om te rekenen en Faces waarbij foto’s worden vervormd. Met Serenity kan je lekker ontspannen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 maart 2012, 7:26
Categorie Apps
Onderwerpen camera, ontwikkelaars, tap tap

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.