Reacties voor: Vodafone start met microsim-abonnement voor iPad

Vodafone start deze week met Microsim Only-abonnementen, bedoeld voor tablets zoals de iPad. Ze kosten 20 tot 50 euro per maand.
Lees het complete artikel → Vodafone start met microsim-abonnement voor iPad
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 34 reacties

  1. Waarom zul je die snelheid op een iPad nooit halen?

    EDIT: Ah, HSPDA max. Excuus!

  2. Betekent dit dan ook automatisch dat je vanaf deze week ook een Microsim voor een iPhone 4 kan bestellen ?

    Als ze iPad data abbo’s kunnen koppelen aan de microsim, dan moet een normaal telefonieabbo toch ook kunnen ?

  3. Hmmmm zou dit betekenen dat je de iPad Wifi + 3G dus zeker weten simlock vrij kan kopen?
    Dat maakt de overweging om op de introductie in NL te wachten interessanter voor mij ipv deze vanuit het buitenland te halen eind deze maand……..

  4. Origineel geplaatst door Jocy1970
    Hmmmm zou dit betekenen dat je de iPad Wifi + 3G dus zeker weten simlock vrij kan kopen?Dat maakt de overweging om op de introductie in NL te wachten interessanter voor mij ipv deze vanuit het buitenland te halen eind deze maand……..

    De iPad Wifi + 3G uit Duitsland/buitenland is gewoon simlock vrij, hoor!

  5. Origineel geplaatst door Bas.De iPad Wifi + 3G uit Duitsland is gewoon simlock vrij, hoor!

    Die uit Frankrijk in elk geval ook!

  6. @Jocy1970:

    jij hebt de keynoote niet gezien zeker.

    daar zei steven jobs dat er op de iPad GEEEEEEENNNNN simlock zou zitten.

    dus je kan m gewoon kopen waar je wil en gebruiken met wie je wil

  7. Origineel geplaatst door Bas
    Origineel geplaatst door Jocy1970Hmmmm zou dit betekenen dat je de iPad Wifi + 3G dus zeker weten simlock vrij kan kopen?Dat maakt de overweging om op de introductie in NL te wachten interessanter voor mij ipv deze vanuit het buitenland te halen eind deze maand……..De iPad Wifi + 3G uit Duitsland/buitenland is gewoon simlock vrij, hoor!

    Klopt Dat weet ik. Mijn vraag was echter of de NL iPad wifi +3G ook simlock vrij is ?
    In Duitsland sta je nu op de wachtlijst mocht je daar nu een iPad willen halen, daarom is dat land niet meer “in the picture” 😉

  8. @ Kasuja

    Aaaaahhh mijn vraag is beantwoord 😀
    daarnaast weer een apple news site erbij thx!

    @ Bas
    mijn vraag is beantwoordd

    Ik zag namenlijk een iPad data abbo van Tmobile icm verkoop van ipad dus toen draaide mijn maag om en wilde ik het uit het buitenland halen

  9. Ligt het aan mij, of zijn deze prijzen echt buitengewoon hoog…?

  10. Dat ligt aan vodafone die een slaatje wil slaan uit de microsim hype die nu i opgelaaid dankzij de iPad en iPhone 4@WdW:

  11. Net bij de vodafone shop geweest. Daar wisten ze er in de eerste instantie “niks van” maar wel dat de microsim-abo’s verschoven waren naar eind juli.

  12. wth. its more expensive than kpn???

  13. Een “normaal” abbonement bij Ben.nl incl. onbeperkt internet is veel goedkoper en dat werkt ook gewoon op je iPad. 😉

  14. @Jocy1970: simlock vrij? zijn er simlocked dan?????

  15. ah, i understand now. megabytes are more expensive to send through the tubes to laptops and ipads than they are to get through the tubes to phones. it must be because the phone tubes are much smaller.

    oplichterij.

  16. Als t-mobile gewoon wat aan hun dekking doe dan blijf ik een trots klant aangezien deze prijzen.

  17. Gonny, Misschien heb ik het gemist.. Maar een vergelijking (prijs-kwaliteit-microsim of knippen-etc) tussen de verschillende aanbieders/opties op dit moment zou ik heel handig vinden..

  18. @ivan:

    Neeh, foutje van mij. Ik was in de veronderstelling dat je net zoals met de iPhone vast kon zitten aan een provider.
    Ik ben heeeeel blij dat dat niet zo is.

  19. Eh.. Ik heb een prepaidkaart van Vodafone kleingeknipt. Zorgeloos Internet er op en gáán. Geen abo kosten. Tientje per maand! Ga weg met je abonnement, joh.

  20. @D

    ja lijkt me de makkelijkste en goedkoopste oplossing, gewoon BLOX erop en klaar…..onbeperkt internet….beter toch??

  21. Ik heb een sim only jaarabo van vodafone, dan wel met bel en sms-en. En dat gebruik ik dus niet. En betaal 17,95 per maand met de eerste 6 maanden helft vd prijs. Sim bijgeknipt en 3G werkt prima. Prima dat de microsim komt, maar een speciaal duurder ipad abo lijkt me overdreven.

  22. Zojuist keek ik op de web-site van Vodafone en daar is de max snelheid van het startabo 3,6 Mbps. Maar ja, die site van Vodafone, daar is ook geen peil op te trekken.

  23. In Duitsland net nog een iPad gehaald en ze zijn zeker niet op, deze winkel had er nog 40 op de plank liggen

  24. Ik heb ook zo’n prepaid sim van Vodafone klein geknipt en toen ik daar mee klaar was dacht ik dat het nooit zou gaan werken, de sim zag er zwaar mishandeld uit. Maar hij doet het gewoon. Ik ga echter wel snel door het tegoed heen. Ik heb het nu meestal uitstaan en zet het alleen aan als het nodig is. Ik vind het zonde geld te verspillen aan mailtjes en Facebook zaken die binnen komen als ik van wifi naar wifi reis.

  25. Origineel geplaatst door Bert
    Ik heb ook zo’n prepaid sim van Vodafone klein geknipt en toen ik daar mee klaar was dacht ik dat het nooit zou gaan werken, de sim zag er zwaar mishandeld uit. Maar hij doet het gewoon. Ik ga echter wel snel door het tegoed heen. Ik heb het nu meestal uitstaan en zet het alleen aan als het nodig is. Ik vind het zonde geld te verspillen aan mailtjes en Facebook zaken die binnen komen als ik van wifi naar wifi reis.

    Eigenlijk zou de rotation lock een 3g switch moeten zijn….

  26. Eigenlijk zou je die switch gewoon zelf moeten kunnen toewijzen.

  27. Vraagje:
    – Hoe kun je dan de prepaid-sim van VF opwaarderen?
    – En.. hoe kun je nu snel door je tegoed heen zijn? Het is toch een Onbeperkt internetBloX?

  28. Opwaarderen doe je gewoon via internet: https://www.vodafone.nl/prive/internetten/Mobiel_internet_op_je_laptop/prepaid/opwaarderen

    En je betaald gewoon per mb, dus als je veel data vebruikt, dan gaat het tegoed gewoon snel op. Je hebt wel dagbundels enzo, maar daarvoor moet je sms-sen en dat gaat niet vanaf de iPad.

  29. Ik heb de 64 GB WiFi en 3G uit amerika laten komen en een duosim kaart besteld bij de provider, de sim klein laten maken bij een Apple reseller (speciale tang) en het werkt perfect, alleen als de Ipad op 3G zit kan ik niet gebelt worden op de Iphone en na gebruik van de Ipad wel weer even het signaal op laten pikken op de Iphone, kortom werkt super en bespaart een hoop kosten!

  30. @Goofy: Als je op je iphone 3g uitzet, kan je dan wel gebeld worden terwijl je aan het padden bent?

  31. @P5ycH0: is een goede, dus even getest met zowel 3G uitgezet (heb nog de oude 3G) en getest met het uitzetten van de mobiele data maar helaas maar helaas ben je dan echt onbereikbaar maar ik moet zeggen dat ik dat dan wel voor lief neem 😉 ipv van een extra duur mobiel abonnement voor de ipad

  32. @Goofy: Thnx voor het proberen !!

  33. Ik betaal bij Vodafone prepaid niet per MB.. Gewoon fair use.

    http://www.vodafone.nl/prive/prepaid/vodafone_blox/zorgeloosinternet/

  34. 2mXPOW igmfmmposvcg, [url=http://seesqzkcgjww.com/]seesqzkcgjww[/url], [link=http://xlqnrhccnxap.com/]xlqnrhccnxap[/link], http://cbtihnghvpxk.com/

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.