Vodafone logo

Met Vodafone Red Together delen vijf mensen één databundel

Deel maximaal 160GB

Vanaf vandaag kun je bij Vodafone ook Red Together afsluiten. Met Red Together combineer je de de bundels van familieleden en kun je tot 160GB per maand delen met een groep van maximaal vijf mensen.

Vodafone Red Together: databundel delen

T-Mobile geeft sinds dit voorjaar korting bij meerdere Unlimited-bundels op hetzelfde adres en nu heeft Vodafone ook zijn eigen familiebundel. Dankzij Red Together deel je met familieleden één enkel abonnement. Hierin zit één grote databundel en kunnen deelnemers onbeperkt bellen en sms’en.


Wil je nog meer besparen? Met het goedkoopste iPhone-abonnement weet je zeker dat je goed zit.

Met Red Together is het voor de deelnemers niet nodig om op hetzelfde adres ingeschreven te staan. Je kan daardoor in principe met iedereen een groep vormen, zoals met familie of vrienden. In totaal bestaat een Red Together-groep uit maximaal vijf groepsleden die in totaal maximaal 160GB delen. Red Together start vanaf €45 per maand voor één persoon. Die krijgt dan 40GB data en onbeperkt bellen en sms’en.

Vodafone Red Together delen.

Vanaf twee deelnemers wordt de hoeveelheid data verdubbeld naar 80GB. Per deelnemer betaal je €15 per maand extra. Hoe groter de groep is, hoe minder je dus per persoon kwijt bent. Zit je in totaal met vijf personen in een groep, dan betaal je dus €21 per maand (€45 plus vier maal €15). De databundel blijft 80GB voor de hele groep. Als je ook digitale tv en internet van Ziggo hebt, verdubbelt de databundel naar 160GB en komt er een korting van €5 bij op de totaalprijs.

Via de My Vodafone-app (link) kan de beheerder van een groep het dataverbruik van een groepslid pauzeren. Er zijn ook notificaties als iemand in de groep zijn of haar datategoed verbruikt heeft. Het gehele Red Together-pakket komt op één rekening, dus het totaalbedrag wordt ook in één keer afgeschreven. Als je met vrienden in zo’n groep wil zitten, moet je de verdeling dus onderling regelen.


Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 juni 2018, 9:44
Categorie Providers
Onderwerp Vodafone
13 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.