Reacties voor: Vodafone introduceert RED Plus-abonnement met onbeperkt bellen en sms in buitenland

Vodafone heeft een nieuw Vodafone RED Plus-abonnement aangekondigd. Daarmee kun je onbeperkt bellen en sms'en in het buitenland (43 voordeellanden).
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 21 reacties

  1. Een SIM-only van 72,= per maand ?!
    RED slaat dan zeker op je banksaldo of zo

  2. @lebbie:

    Haha inderdaad 😛

    Nee, maar ik denk dat het voor mensen die echt veel in het buitenland zijn uiteindelijk wel voordeliger uitvalt hoor… (al ben ik wel van mening dat de RED abonnementen erg duur zijn)

  3. Echt, ik zit 40% van m’n tijd in Nederland, de rest in België, en ik betaal gemiddeld €150-250 per maand. En dan let ik nog op hoeveel ik bel. Dus ja, das echt wel goedkoop!

  4. Met RED sneller op ROOD!

  5. Inderdaad dat slaat op je saldo!!! Ach, als het snel opzegt valt het toch wel mee.

  6. @Stef:
    Dan heb je waarschijnlijk het foute abonnement gekozen….

  7. Zou toch mooi zijn als je dan ouderwets kon inbellen bij je ISP, dan heb je via een omweg ook onbeperkt data 🙂

  8. Super handig! Ik bel ALTIJD over mijn bundel heen, dus betaal zo’n 100 euro per maand aan telefoonkosten :s Dit zou ik dus graag willen.

    Weet iemand of je een iPhone 4s abbo kan upgraden naar deze red abonnementen?

  9. Abo’s van de 3 grootste telco’s zijn sowieso altijd te duur.
    Het is dat de nederlanders niet graag een groot bedrag in 1 keer uitgeven voor een nieuwe telefoon, anders was er geen telco meer geweest die het hoofd boven water hield.
    Dan was iedereen overgestapt op sim-only en kocht daar een los toestel bij.

  10. Origineel geplaatst door pommetje
    Abo’s van de 3 grootste telco’s zijn sowieso altijd te duur.
    Het is dat de nederlanders niet graag een groot bedrag in 1 keer uitgeven voor een nieuwe telefoon, anders was er geen telco meer geweest die het hoofd boven water hield.
    Dan was iedereen overgestapt op sim-only en kocht daar een los toestel bij.

    Niet dus.

    De voorwaarden van Sim Only zijn gewoon slecht, je hebt niet de voordelen van gratis bellen naar (bijvoorbeeld) alle Vodafone klanten en ook geen onbeperkte sms’jes. Nou doe ik persoonlijk beide nauwelijks, maar wat wél belangrijk voor me is is mobiel internet.

    Ik wil namelijk gewoon op één abonnement online kunnen (met tethering) zonder me zorgen te maken over datalimieten en met een goede snelheid. Geen van de sim only’s biedt dit, ze zijn namelijk allemaal of 2mb of bij bijbetaling maximaal 7,2mb. En dan heb je meestal geen tethering en maximaal 1GB datalimiet.

    En dan de uiteindelijke besparing: maximaal €100 over 2 jaar. Wow, punt is: als het echt zo’n voordeel was geweest had ik het gehad.

  11. @Beloved: Onzin. Ik heb een sim-only bij Vodafone genomen, voor de Red introductie.
    – Onbeperkt bellen naar Vodafone mobile
    – Onbeperkt sms
    – Onbeperkt mms
    – 11GB data (+10 gratis, om die actie werd ik lid)
    – 14.4Mbps down / 2.0 Mbps up (niet dat ik dat ooit haal)
    – 75 belminuten
    – €27,50 (2-jaar), 12 maanden 50% korting

    Tethering is overigens dankzij onze netneutraliteit overal beschikbaar. En die €100 telt gauw op over de jaren heen. Bedenk je ook dat je altijd overige kosten zult maken (alhoewel, misschien niet als je een huistelefoon hebt).

    Waar jij het over hebt zijn de maandelijks opzegbare, lage snelheid en goedkope sim-only’s. Ben bv.

  12. Veelste duur die Red. Sim only met 1GB kost 39 euro!!! Welke gek wilt dat nou betalen???

  13. Wel even opletten, die 150minuten bellen naar EU landen… Dus over een grens heen bellen gaat uit die bundel… Je kunt niet onbeperkt vanuit Nederland naar bv Duitsland bellen… Wel onbeperkt in Duitsland naar Duitsland! Dat zijn de voordeel landen, dus binnen!!! een land.

    Heeft nu werkelijk niemand dit door, ook de redactie niet?!?

  14. Ik ben blij dat ie er eindelijk ook voor de consument is uitgekomen. Ik ben voor me werk vaak ik het buitenland en zoals eerder al aangegeven werd, is dat niet goedkoop. Alleen vind ik het bedrag wel erg hoog. 72 euro voor onbeperkt bellen en sms en 1gb. Nu betaal ik 65euro met blox erbij. Maar dan betaal je wel 20 c/p/m van uit het buitenland en dat kan aardig oplopen. Bij de red super heb je voor 50 euro 4gb en een extra simkaart voor de iPad. En voor 2 euro per dag in het buitenland 40min bellen en 35mb per dag. Dus eerst nog maar even rekenen. Maar toch wel lekker als je vaak weg bent en je hoeft geen rekening meer te houden met hoeveel en hoe vaak je Belt. Grtz

  15. @rob: Je belt in het buitenland inderdaad onbeperkt en in NL heb je 150 belminuten naar het buitenland. Dat is toch niet zo raar? Je data is toch ook niet onbeperkt. Wie belt er überhaupt al 2,5 uur naar buitenlandse nummers als je in NL bent en waarom zou dat ook onbeperkt moeten zijn? Denk niet dat er een bedrijf moeilijk doet, nu dat ze nu €100de euro’s kunnen besparen. Behalve jij dan…
    En als jij graag iemand wil bellen in (bijvoorbeeld) Duitsland, dan rij je maar naar de grens toe (na 150 minuten). Als je even door rijdt kan je ze ook nog bezoeken! Wel zo persoonlijk.

  16. Komt dat even goed uit. Ik heb net een 2 jarig abonnement afgesloten zonder te bedenken dat ik straks voorgoed in het buitenland zit. VODAFONE RULES !!

  17. @Casandra: Ja dat kan! 🙂

  18. Nou Stef dan doe je het niet goed, mijn man zit altijd in het buitenland en belt en zit op internet voor ongeveer 35 euro per maand. Dus red is echt red op je saldo!!!

  19. @Shanna: Mag ik aan je vragen wat voor abonnement je man heeft dan Shanna? Ben heel benieuwd!

  20. ik bel vaak vanuit belgie naar nederland, dat alleen al kost me, en dan let ik dus op wwat ik bel, al makkelijk 100 euro per maand. dit abbonnement is voor mij dan ook zeer voordelig… enkel jammer dat je vanuit nederland maar beperkt in de andere richting kan bellen. ideaal is een abbonnement waar je gewoon binnen die 43 landen onbeperkt kan bellen.

  21. Je kunt onbeperkt bellen en sms’en naar alle vaste en mobiele nummers in Nederland, van Voordeelland naar Voordeelland en van Voordeelland naar Nederland. Dit geldt niet voor speciale servicenummers (bijv. 0900-nummers), sms-contentdiensten en voor bellen náár het buitenland.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.