Vodafone introduceert RED Plus-abonnement met onbeperkt bellen en sms in buitenland

Vodafone heeft een nieuw Vodafone RED Plus-abonnement aangekondigd. Daarmee kun je onbeperkt bellen en sms'en in het buitenland (43 voordeellanden).
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

vodafone red bannerVodafone heeft de RED-abonnementen uitgebreid met een nieuwe optie, RED Plus. Deze bundel is bedoeld voor mensen die vaak in het buitenland zijn en daar onbeperkt willen bellen en sms’jes versturen (binnen de landsgrenzen). Vodafone introduceerde op 4 maart de abonnementen RED Essential, RED en RED Super. De twee laatstgenoemde bieden onbeperkt bellen en sms’en in Nederland. Daar komt nu een RED Plus-abonnement bij, waarbij het ook mogelijk is om onbeperkt in het buitenland te bellen en sms’en. De databundel is echter beperkt tot 1GB.


Het onbeperkte aanbod geldt alleen in de 43 voordeellanden van Vodafone, waaronder veel Europese landen vallen, maar ook Australië, Nieuw Zeeland en Japan.

Vodafone bood met een Vodafone RED Business-bundel al de mogelijkheid om onbeperkt te bellen en sms’en in Nederland en de 43 voordeellanden. Je betaalt daarvoor €65 of €79 per maand, afhankelijk van de gewenste databundel (1GB of 4GB). Met de nieuwe RED Plus-bundel komt die mogelijkheid ook beschikbaar voor consumenten, bijvoorbeeld gepensioneerden in het buitenland of mensen die graag reizen. Een sim-only van RED Plus kost €72 per maand. Wil je er een smartphone bij, dan betaal je een hoger bedrag: voor de 16GB iPhone 5 ligt de prijs bijvoorbeeld op €97 per maand.

Het nieuwe abonnement is vanaf 15 april 2013 verkrijgbaar.

map_voordeellanden

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

21 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.