Reacties voor: Video toont iOS 7 op 4,7-inch scherm

In een korte video is iOS 7 op een 4,7-inch iPhone-scherm te zien. De video geeft een idee van het grotere iPhone 6-scherm.
Lees het complete artikel → Video toont iOS 7 op 4,7-inch scherm
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 15 reacties

  1. Ik nag toch hopen dat het grotere scheem meer bestaansrecht krijgt dan alleen grotere icoontjes en tekst!! Want daar heb je nu net niks aan!

    Ik ben zeer gehecht aan t formast van iPhone 5. Moet eigenlijk niet denken aan een groter scherm :s…

    Deze is al nog maar net met een hand te bedienen. Laten we hopen dat de nieuwe koppen bij Apple niet Android achterna gaan. Maar kijkend naar de recente patentschikkingen… Ik houd mijn hart vast!

  2. Deze video is de perfecte manier om te laten zien dat grotere schermen onzinnig zijn. Wat biedt die grotere versie nu voor voordelen ten opzichte van de iPhone 5s?

  3. Origineel geplaatst door TomL
    Ik nag toch hopen dat het grotere scheem meer bestaansrecht krijgt dan alleen grotere icoontjes en tekst!!

    Joehoe, lees eens goed voordat je reageert.

    Het is echter prima mogelijk dat Apple het één en ander zal aanpassen met iOS 8. In de video zien we enkel een ‘opgeblazen’ versie van iOS op een 4,7-inch-scherm, maar wellicht wijzigt Apple de interface voor het grote scherm.

  4. Hij is in ieder geval niet goed in Flappy bird

  5. Als Apple overgaat op een groter scherm dan kun je er vanuit gaan dat Apple dit scherm volledig gaat benutten, en dus niet alleen alles vergroten.

  6. Dat jullie hierover schrijven, zeg. Alsof die extra ruimte niet gebruikt zal worden..

  7. Origineel geplaatst door Michael: Hij is in ieder geval niet goed in Flappy bird

    lol

  8. Ik vind 4inch perfect ip5s

  9. Origineel geplaatst door TomL
    Ik nag toch hopen dat het grotere scheem meer bestaansrecht krijgt dan alleen grotere icoontjes en tekst!! Want daar heb je nu net niks aan! Ik ben zeer gehecht aan t formast van iPhone 5. Moet eigenlijk niet denken aan een groter scherm :s… Deze is al nog maar net met een hand te bedienen. Laten we hopen dat de nieuwe koppen bij Apple niet Android achterna gaan. Maar kijkend naar de recente patentschikkingen… Ik houd mijn hart vast!

    net zoals jij nu gehecht bent aan het schermformaat van de iPhone 5/5c/5s was ik eigenlijk ook aan het scherm van de iPhone 4/4S verknocht.
    Ik kocht de iPhone 5 en een groter scherm leek wel leuk tot ik constateerde dat het eigenlijk geen meerwaarde gaf buiten een rijtje apps extra.
    Zelfs de eigen camera maakt geen gebruik van het volledige scherm en dit in eerste instantie omdat de afmetingen geen gebruikelijke standaard is. Het is vis noch vlees om het zo maar te zeggen…
    Youtube filmpjes kijken met de degoutante zwarte banden…
    Dus al begrijp ik best dat je gehecht bent aan je iPhone…ik heb ze allemaal gehad (buiten de huidige) maar het feit dat de 5s opnieuw deze onlogische formaten hanteert,sloeg ik deze over.
    Ik ben reuzebenieuwd wat de iPhone 6 zal brengen want als het scherm dan toch weer groter moet,hoop ik dat ze dit keer voor een meer universele afmeting kiezen.
    Zodoende brengt het misschien iets meer voordelen dan een extra rijtje apps want dat was een kneuzige beslissing en eerder een resultaat van teveel naar de concurrentie kijken (iets wat Apple vroeger nimmer deed…) en te luisteren naar geldwolven die aandeelhouder zijn.

    Zo niet dan kunnen ze beter terug het scherm van de iPhone 4 gebruiken,daar was niks mis mee! Niet te groot,niet te klein 🙂

  10. Het is ook altijd zo’n gedoe…”ik heb een Iphone maar zo’n grote samsung lijkt toch beter..” tjah…koop dan lekker een samsung hé..
    Dat is steeds een van de grote krachten geweest van Apple…eenvoud,gebruiksgemak én hardware&software volledig in harmonie.
    Wanneer Apple een “voor ieder wat wils” bedrijf zou gaan worden zoals de rest, krijgen ze net als microsoft bv te kampen met het feit dat er teveel rekening moet worden gehouden met verschillende hardware en het eventueel anders reageren ervan..
    Dat is ook de hoofreden waarom een mac gewoon veel stabieler is dan een doorsnee Windows based Pc.
    Microsoft maakt een bestuursysteem maar heeft de opdracht van dit te laten werken op tal van verschillende computers,verdeeld onder ettelijke fabrikanten die op hun beurt dan ook met een eigen pakket aan software komen.
    Zogezegd in harmonie met Windows maar niks is minder waar!
    Ik ben geen MS basher,zeker niet. Ook voor een reus als Bill Gates heb ik respect.
    maar na vele grijze haren besliste ik 5 jaar geleden om over te stappen (ook mede door mijn iPhone die ook van tijd de PC taal niet leek te begrijpen..) en wel…het was duur,toegegeven..doch een van de betere beslissingen die ik maakte in mijn leven 🙂

    Dus aan Apple: maak gerust een groter scherm,maar kies dan niet gelijk voor meerdere modellen want ik zie het nu al volledig foutlopen 🙁 (remember Steve,I beg of you…)

  11. Sweet. Laat maar komen die 4,7. Liever nog de 5,5. Nice voor video’s en gamen

  12. Van mij mag het gerust een 4,7″ scherm worden, 5,5″ word (voor mij) iets te groot. Onhandig om mee te nemen vind ik. Juist zou ik graag hebben dat ze van die 16:9 afgaan. Ik vind het totaal geen meerwaarde, integendeel. Natuurlijk mijn mening, niet iedereen zal het ermee eens zijn.

  13. Origineel geplaatst door TomL
    Ik nag toch hopen dat het grotere scheem meer bestaansrecht krijgt dan alleen grotere icoontjes en tekst!! Want daar heb je nu net niks aan!Ik ben zeer gehecht aan t formast van iPhone 5. Moet eigenlijk niet denken aan een groter scherm :s…Deze is al nog maar net met een hand te bedienen. Laten we hopen dat de nieuwe koppen bij Apple niet Android achterna gaan. Maar kijkend naar de recente patentschikkingen… Ik houd mijn hart vast!

    Ik hou ook mijn hart vast vanwege wat apple miscchien allemaal gaat doen, het zijn onwijs heftige tijden..

    Komt er wel een 4.7inch scherm of niet, kan ik mijn iDevice straks nog wel of niet met 1 hand bedienen, ik hou mijn hart vast ook. Kan er zelfs niet meer van slapen!

  14. @frodo: Hebben ze bij de iPad het scherm goed benut, of is het gewoon een uitgerekte versie van een iPod? Zeg jij het maar.

  15. Van mij mag het scherm ook wel groter
    makkelijke met typen
    druk nog wel is 2dingen tegelijk in

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.