Mijn Hi 3.0: nieuw uiterlijk en sneller inzicht in verbruik

Mijn Hi voor iPhone en iPad is vernieuwd. De belstatus- en dataverbruik-app heeft pushberichten voor een storing en een totaal nieuw uiterlijk.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Mijn Hi 3.0 iPhone iPadEen fris nieuw uiterlijk. Dat is de meest in het oog springende vernieuwing van Mijn Hi 3.0. De applicatie om je beltegoed en dataverbruik mee in de gaten te houden, laat voortaan subtiel met een streepje zien of je verbruik nog binnen je bundel valt, of over de limiet is heen gegaan. Mijn Hi wil je voortaan ook pushberichten versturen, zodat je ‘nooit meer iets mist’. De app vraagt daartoe nu meerdere keren of ‘het persoonlijker mag’ bij het opstarten van de applicatie.

In de introductieschermen van de vernieuwde app, zie je dat je berichten kan ontvangen zodra je in aanmerking komt voor een buitenlandbundel, als je kan verlengen, er een actie is van Hi, maar ook als er een storing plaatsvindt. Pushberichten kan je ook ontvangen om gewaarschuwd te worden over je gebruik.

Mijn Hi vraag berichten Mijn Hi inlogscherm

De nieuwe applicatie is frisser, met meer blauw en minder paars. De knoppen onderin maakten plaats voor een schuifmenu waar vanuit je rekeningen, berichten, voordeelbundels en je abonnementgegevens bereikt. Het is echter te hopen dat Hi niet alleen het uiterlijk van de toepassing opfriste. Gebruikers en abonnees van Hi klagen al langer over de applicatie, wat zich uit in een gemiddelde beoordeling van anderhalve ster in de Nederlandse App Store. Een deel van die problemen had echter te maken met een fout van de vorige update: een groep gebruikers die toen de app bijwerkte, kon er niet meer in komen. Het is te hopen dat de nieuwste update niet met soortgelijke problemen kampt.

Downloaden: Mijn Hi (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 juli 2014, 15:17
Categorie Apps
Onderwerpen belstatus, kpn

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.