Video toont iOS 7 op 4,7-inch scherm

In een korte video is iOS 7 op een 4,7-inch iPhone-scherm te zien. De video geeft een idee van het grotere iPhone 6-scherm.

iOS Simulator iPhone 6 Moto G iOS 8Afgelopen week doken er flink wat details op over iOS 8 op de vermeende 4,7-inch iPhone 6. Apple zou een nieuwe schermresolutie van 1704 bij 960 pixels hanteren, waar iOS 7 nu al op een paar manieren op is voorbereid. Hierdoor was het vorige week al mogelijk om screenshots van 4,7-inch iPhone-apps te maken, en macmixing heeft nu ook een video gemaakt. Hierin is iOS 7 te zien op een groter 4,7-inch-scherm, om je alvast een idee te geven van de iPhone 6.


Onderstaande video toont een Moto X, een Android-smartphone met een 4,7-inch-scherm vergelijkbaar met de iPhone 6. Met behulp van iOS Simulator heeft macmixing een video van iOS 7 gemaakt met de resolutie van het nieuwe 4,7-inch-scherm.

Omdat een groot deel van de iOS-interface nu al schaalt naar de hogere resolutie van het iPhone 6-scherm, geeft de video een goed idee van een grotere iPhone. Het is echter prima mogelijk dat Apple het één en ander zal aanpassen met iOS 8. In de video zien we enkel een ‘opgeblazen’ versie van iOS op een 4,7-inch-scherm, maar wellicht wijzigt Apple de interface voor het grote scherm.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Via 9to5Mac

Reacties: 15 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.