Viaplay kijken bij Ziggo

Reacties voor: Viaplay blijft in Nederland, maar vertrekt wel uit andere landen

Viaplay blijft actief als streamingdienst in Nederland. Onlangs werd duidelijk dat Viaplay in de problemen zat. Er gaan dan ook banen verdwijnen, maar de streamingdienst trekt zich niet terug uit Nederland.

Reacties: 7 reacties

  1. Viaplee mag v mij ook uit nederland vertrekken 👍

  2. Precies, aan het begin van het seizoen een 20 euro kostende f1 abbo afsluiten en je zit met een fatsoenlijke beeldkwaliteit weer voor een jaar gesetteld

  3. Ze beloofde van alles maar hebben niets waar gemaakt. Ook reageren ze heel onsympathiek op vragen van gebruikers. De app en de verbinding was echt slecht en alsnog de prijs verhogen. Het is de Talpa onder de streaming diensten. Ze hebben totaal geen gunfactor meer. Nou ja ik gun ze een faillissement. Waarschijnlijk worden ze over genomen door een bedrijf die even verschrikkelijk is of nog erger.

  4. Ik hoop dat de Nederlandse abonnees allemaal vertrekken. Gewoon terug naar Ziggo. ViaPlay via AppleTV was alleen problemen. Heb meerdere streamingdiensten. AppleTV+, Netflix, Disney+, Prime, HBO maar nergens zoveel problemen met streamen als die dienst.

  5. Origineel geplaatst door Danny
    Viaplee mag v mij ook uit nederland vertrekken 👍

    ik ben het met schrijfwijze en tekst eens.

  6. Ach…toch jammer. Ik had liever gehad dat F1 weer bij Ziggo was gekomen. €16 voor alleen F1 kijken vind ik erg duur. En de rest interesseert me niet. Ik kijk verder geen sport. Enkele keer wat voetbal of Tour de France maar niet bij Viaplay. De kwaliteit was gewoon prima, misschien op wat aanloopproblemen in de eerste weken na. Daarna waren de programma’s prima. Alleen te duur.

  7. @Macaanzee: Als je alleen F1 kijkt ben je vaak het goedkoopste uit bij F1TV van Formula 1 zelf. Heb dat al jaren en voldoet helemaal en altijd.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.