Reacties voor: Verschillende oordopjes en headsets voor iPhone op een rijtje

De oordopjes van Apple hebben over het algemeen geen goede reputatie. Maar wat is er zoal verkrijgbaar als je een andere headset zoekt, waarmee je ook nog kunt bellen?
Olivier Oost - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 77 reacties

  1. Goed artikel. Vind het alleen jammer dat ik een paar kandidaten mis zoals de ultimate ears modellen, de etymotics en de nieuwe apple in ears

    Grz.

  2. Ik mis het feit dat de nummers op je iPhone niet met een soort remote te besturen zijn. Nu moet ik iedere keer de iPhone uit de zak halen om een nummer te skippen. Is er een remote op de markt die dat wel kan?

  3. @Tim Kraaijvanger

    Dubbel klikken op je mic-knopje voor het volgende nummer en drie keer voor het vorige.

  4. @Tim Kraaijvanger
    De standaard dopjes. Twee keer klikken met de microfoon!

  5. Klopt, maar ik gebruik geen standaardoordopjes πŸ˜‰ ik gebruik sennheisers.

  6. Ja, volgens mij had ik zo’n ding laatst bij de dixons gezien. Dan heb je wel een soort iPod Shuffle achtig ding aan het draadje.
    Kan me niet meer herinneren wat dat kostte..
    Succes met zoeken!@Tim Kraaijvanger

  7. Gebruikt er al iemand die nieuwe (in ear) oordopjes van Apple?

  8. Ik koop de mijne op internet voor 1€ , ben er enorm tevreden van. Met mic & redelijke kwali.

  9. Wellicht een ideetje om een x een test te houden met echte alternatieven voor de origineel meegeleverde headset, dus stereo headset met microfoon en knopfunctie.
    Voor een iphone is alleen een hoofdtelefoon zonder mic een beetje een auto met drie wielen…

  10. @ Tim Kraaijvanger,

    De Sennheiser MM50 heeft een microfoon in de kabel met knop en die doet hetzelfde als de originele apple. Geluidkwaliteit is erg goed, premium sennheiser, kost ongeveer 60 euro.

  11. V-moda kan ik sterk aanraden!!

  12. Net maar even een V-Moda Vibe besteld; dit artikel trok me over de streep. Top jongens!

  13. Ik heb zelf de Bose headphones gekocht. Geweldig geluid, zit goed op mijn hoofd … zelfs met hardlopen geen enkel probleem. Echter een paar minpunten. Voor het geld dat je ervoor betaald had ik wel een knop bij de mic verwacht. Als je gesprekken wilt opnemen of nummer wilt skippen moet je toch echt de phone weer uit je zak halen, beetje teleurstellend. Ander punt wat in de review naar voren kwam is dat je tijdens gesprekken jezelf bijna niet hoort waardoor je heel hard gaat praten ….. mijn ervaring is dat het bij mensen in de directe omgeving enige irritatie teweeg brengt ….
    Dan nog een pluspunt, je krijgt er een serie aan connectors bij zodat je m bijna voor alle telenfoons wel kunt gebruiken.

  14. Ik had de Sennheiser MM50, maar die zijn er na 2 maanden al mee gestopt. De V-Moda schijnen wel goed te zijn, maar die gaan ook in de meeste gevallen heel erg snel stuk.

    Ik heb zelf afgelopen week de NuForece EN-7M besteld, waar ik nu nog op wacht. Deze schijnen heel erg goed te zijn en kosten maar 60 euro. Niet makkelijk te krijgen (zijn eigenlijk alleen voor de US).

  15. Waar ik niet aan kan wennen is dat jejezelf alleen via trillingen via je hoofd hoort praten. Je weet dus niet of je te hard of te zacht praat. Ik merk dat ik daarom soms switch naar mijn Apple headset :s

  16. V-moda’s rule big time….Ik geloof dat ik wel 8 verschillende dopjes heb gebruikt, mar V-mod’s zijn het beste voor mij, dikke vette sloppy bass, redelijk goeie treble, mooi rond geluid en vet volume. de vroegere modellen gingen snel stuk door een constructie fout bij de plug, dit is al een paar maanden geleden ondervangen. Maar ben zelf ook heel nieuwsgierig naar de nieuwe apple in-ear dopjes

  17. Ik mis eigenlijk wat modellen van Shure. Dit is echt een topmerk voor oordoppen. Shure heeft zelfs een systeem waarmee de muziek die wordt afgespeeld zachter gaat als jij of iemand die tegen je aan het praten is. Hierbij worden ook nog -omdat ook de Shures erg goed isoleren- de stemmen via het microfoontje naar de oordoppen gestuurd, waardoor je niet de oordoppen uit je oren hoeft te halen. Dat vind ik zelf een erg goed doordachte functie.

  18. Ik gebruik ook al een hele tijd de Sennheiser MM50, die inderdaad net als de originele oordopjes de iPodfunctie van de iPhone kunnen bedienen. En ze passen ook nog eens zonder aanpassingen in de iPhone van de eerste generatie.

  19. Voor het gebruiken van je vertrouwde headphones met de iPhone: koop zoiets als http://www.target.com/Philips-iPhone-Microphone-Adapter/dp/B0015C5CSM – plm €10,- in Nederland.

    Werkt helemaal goed als je headphones met verkort snoer hebt natuurlijk. Geluidskwaliteit van de mic is prima, telefoongesprekken aannemen en nummers skippen etc. gaat goed met het knopje dat er op zit en er zit een clipje op. Er is vergelijkbaar spul te koop van andere merken trouwens.

    Tot slot een beetje vreemd dat dat Bluetooth-geval er tussen staat. Hier kun je op een iPhone nl. geen muziek mee luisteren.

  20. Voor oordop zoekenden/snelle klikkers is dit ook een goede oplossing: http://www.1dayfly.nl
    Hij staat er nog 20 minuten op.

  21. Die draadjes van die V-Moda’s !!! Dat overleeft het toch geen week, zo dun? Ik blijf geregeld achter het stuur van mijn fiets haken… Ik ben overigens ook erg benieuwd naar de kwaliteit van de nieuwe in-ears van Apple; het draad van Apple in-ears is in ieder geval een stuk steviger!
    Wie heeft er al een?

    Ik heb hiervoor een Sony Ericcson gehad (Walkman telefoon) en die had ook van de geluid afschermende in-ears. Het is inderdaad even wennen als je een telefoongesprek voert, dat je je stem niet gaat verheffen (zoals zoveel mensen doen en denken dat dat nodig is) Gewoon kalm blijven praten, ook al hoor je jezelf niet zo goed de ander hoort je prima, en anders zegt die wel ‘wat?!’ of geeft het wel aan als je niet te verstaan bent. Wordt het geluid van de mic overigens niet gewoon meegestuurd naar de koptelefoon? Dat was bij mijn SE wel het geval, zodat je jezelf via de koptelefoon wel kan horen praten.

  22. Ultimate ears Super.fi 4vi speciaal voor iphone!! 1 jaar volledige garantie en een super geluid.. Had laatst een kabelbreuk bij de plug, vervolgens opgestuurd naar de US en een splinternieuwe terug gekregen.

    prijs +- 140usd

  23. Jammer dat er niet een paar goedkopere modellen worden behandeld, misschien een idd om ook een artikel te schrijven voor de meer budget uitvoeringen?

    Ben met name geinteresseerd in oordopjes icm microfoon, maar hier worden slechts 2 “high end” of iig “high cost” modellen behandeld.
    Of krijg ik nu simpelweg het commentaar, koop dan de originele van Apple?

  24. ik zou de v moda s niet willen aanraden. Wij hebben door de vele klachten (kabelbreuk etc. ) zelfs een verkoop stop erop. Ik gebruik zelf al ruim 3 maanden de Sennheiser mm-50’s deze klinken net zo fijn als mijn 650 euro’s kostende Voicetronic VT’s een aanrader!

  25. Shure dopjes, echt de beste keus, is wel wat duurder maar dan heb je ook wel kwaliteit, beter dan bose.

  26. Ik mis de briljante Sennheiser HD-25. Ik gebruik hem al een tijdje en wat een schitterend geluid komt daaruit zeg, niet normaal. Kost een paar centen maar dat zit je wel elke minuut te genieten, en ze gaan lang mee. Ik zou inderdaad nog graag een remote control willen hebben, want als ik iets wil doen, moet ik eerst mn iPhone uit mn zak halen, hoesje eraf en dan pas heb ik toegang tot de knoppen. Maar ff serieus: je gaat toch geen +100 euro uitgeven aan oordopjes?! Hoe goed zo ook zijn, ze halen nooit de kwaliteit van een goede koptelefoon.

  27. Onlangs heb ik mij de V-moda aangeschaft via ebay (nieuw). Kwaliteit geluid is uitstekend maar idd na 3 weken waren ze stuk. Ik was nochtans gewaarschuwd door de vele reviews op verschillende fora. Zoals ik hier lees zal ik wsch de oudere versie gekregen hebben. Ik heb ze teruggestuurd en wacht nu op nieuwe. Dus wees gewaarschuwd als je ze koopt via ebay.

  28. Shures… Dat is alles wat ik kan zeggen. Vergeet V-Moda, vergeet Bose. 2e keus: Sennheiser HD-25 II. Tja, voor goed geluid moet je investeren. Hetzelfde geld voor een goed setje speakers. Maar ja, niet iedereen is zo kritisch. πŸ˜€

  29. Ik gebruik zelf AKG in-ear oordopjes in combinatie met de griffin smart talk. Dit geeft me et geluid wat ik wil en het gemak van de afstandsbediening op de fiets.

    Het geluid gaat van diepe warme bas tot heerlijk felle hoge tonen. Ik heb zelfs gehad dat ik op mijn laptop sommige geluiden in films niet hoor, en ze op mijn iPhone wel hoor door de kwaliteit van de oordopjes. Zeker een aanrader voor iets van 30 euro op smartphoneshop.nl

  30. helaas zijn jullie iets vergeten te melden nij de V-Moda’s.. Als je op de site leest van hun dan zal je ook veel negatieve dingen horen. Ik heb ze namelijk zelf ook gehad en de geluidskwaliteit is weliswaar prima maar de bouwkwaliteit is dramatisch! Het eerste paar ging binnen 2 weken kapot, dus toen heb ik gemaild en kreeg garantie, netjes van ze. Maar het tweede paar ging ook binnen 2 weken kapot!! Dus geen V-Moda’s meer voor mij.

  31. Inderdaad vreemd dat er bluetooth headphones tussen staan. Ik heb namelijk laatst ook wireless bluetooth headphones gekocht, maar daar kun je geen muziek door beluisteren. Alleen telefoongesprekken mee voeren.

  32. Origineel geplaatst door Boeke
    Onlangs heb ik mij de V-moda aangeschaft via ebay (nieuw). Kwaliteit geluid is uitstekend maar idd na 3 weken waren ze stuk. Ik was nochtans gewaarschuwd door de vele reviews op verschillende fora. Zoals ik hier lees zal ik wsch de oudere versie gekregen hebben. Ik heb ze teruggestuurd en wacht nu op nieuwe. Dus wees gewaarschuwd als je ze koopt via ebay.

    Ik heb ook de nieuwe versie gehad de tweede keer van de garantie maar die waren even snel kapot… -_-

  33. Ik gebruik nu al een paar maanden de UB5 van Ultimate Buds, echt een aanrader! Het model is vergelijkbaar met de V moda, alleen dan helemaal zwart. Ik heb ze bij iphoneshopper.nl gekocht voor 35 euro, best goedkoop dus:)

  34. De nieuwe in-ears van Apple zijn echt super goed hoor.

  35. @idon

    Waar dan?

  36. Ik heb de ultimate ears super.fi 4vi en het is echt een zeer goede headset. Misschien een beetje duur maar het is echt zijn geld waard. En ze ogen nog eens mooi ook !

  37. Origineel geplaatst door Pr4n4
    Ik mis de briljante Sennheiser HD-25. Ik gebruik hem al een tijdje en wat een schitterend geluid komt daaruit zeg, niet normaal. Kost een paar centen maar dat zit je wel elke minuut te genieten, en ze gaan lang mee. Ik zou inderdaad nog graag een remote control willen hebben, want als ik iets wil doen, moet ik eerst mn iPhone uit mn zak halen, hoesje eraf en dan pas heb ik toegang tot de knoppen. Maar ff serieus: je gaat toch geen +100 euro uitgeven aan oordopjes?! Hoe goed zo ook zijn, ze halen nooit de kwaliteit van een goede koptelefoon.

    Tenzij je echt kwalitatief goede dopjes haalt (in dezelfde range als custom moulds als Variphone etc..)

    Zo goed vind ik de HD-25 niet, en je mist een remote/microfoon. Moet je weer werken met extra kabeltjes etc..

  38. M-Jays maakt een oortelefoon (dopjes) die ook als losse afstandbediening en microfoon gebruikt kan worden voor iedere willekeurige koptelefoon.
    Ik heb er de iGrado ingeplugd van het merk Grado. Ik ben nog nooit een koptelefoon (van deze prijsklasse) tegengekomen die het geluid van deze koptelefoon op de ipod of iphone kan evenaren. En dat terwijl hij ‘maar’ zo’n 80 euro kost.

  39. De meest interessante dopjes zijn vergeten: Ultimate Ears Super.fi 5 vi. Prijzig, maar dat is de iPhone ook πŸ˜‰

  40. De eerder genoemde oplossing van een aparte microfoon waar je alles in kunt pluggen wat je wilt verder heb ik ook..bevalt prima, veel meer keus ineens want je zit niet meer vast aan dat microfoontje…ik heb zo’n ding van shure, ook dopjes van shure, klinkt erg goed trouwens, alleen wat rottig indoen steeds..de koss porta pro heb ik als alternatief erbij (voor als het koud is buiten en even snel op en af kunnen doen, kan soms handig zijn ;-)) en die klinkt ook erg goed vind ik..

  41. Geef mij toch maar de Bongo series van WeSC.
    Die zijn ultra hip en €80 euro tstuk + nog een goddelijk geluid. Check maar eens op http://www.wesc.com/#clothes_overview/category/headphones . Ik heb de zwarte Bongo nog geen seconde spijt gehad van mijn geld… Ik raad het iedereen aan. Ja kan er natuurlijk niet met bellen of geluid luider of stiller zetten maar er is dan wel een verlengkabel bij en die is wel chill.

  42. Als je inderdaad een vette portomonnee hebt zou je voor Shure moeten gaan. Vind alleen het design wat minder.

    Ik heb zelf de V-Moda doppen. Eerder het oudere model, helaas ben ik deze bij de security in London Stansed Airport kwijtgeraakt. Bij deze was inderdaad de veel voorkomende klacht dat het kabelbreuk had bij de audiojack. De ingang van de kabel was namelijk van metaal… mooi maar niet handig.

    Ik heb nu al een tijd de nieuwe V-Moda’s met een 45 degree angle bij de audiojack. Deze is nu ook flexibel en niet meer van metaal, dus het zou langer mee moeten gaan.

    Ik ben overigens erg tevreden over de V-Moda’s

  43. Met al die verschillende reviews en de verschillende commentaren hier weet ik helemaal niet meer welke ik nu moet nemen. Is er misschien een of andere winkel waar je de oordopjes kan testen zodat ik zelf kan beslissen welke aan men behoeften voldoen? Liefst in de buurt van Antwerpen. En is er ook een goeie (en goedkope) Belgische/Nederlandse webshop voor het bestellen van deze oordopjes?

  44. Ik gebruik mijn iPhone veel op de scooter, dus zijn echte in-ears nietgeschikt omdat ik omgevingsgeluid moet kunnen horen. Alleen die originele buds van Apple flikkeren constant uit je oren als je de helm op/af doet. Ik heb geen enkel alternatief gevonden met gelijke functies dan de Apple oordoppen.
    Iemand wel?

  45. @Luvlektrik

    http://www.iphonecentre.nl

    Daar kun je in ieder geval de V-Moda’s bestellen in drie evrschillende kleuren.

  46. Ik moet jullie wel even waarschuwen:

    Ik heb in juli de V-Moda’s besteld, 3 maanden later draadbreuk bij de jack plug…
    Ik had ze in Amerika besteld, vanwege de wisselkoers op dat moment maar qua garantie heb je er dan weinig aan als ze kapot gaan… Het terug sturen is voor eigen rekening…

    Dus heb ik een nieuwe headset gekocht: Sennheiser Iphone headset, zelfde functie als die van apple, maar dan in-ear. Geweldig voor op de fiets, maar binnen een maand weer draadbreuk…

    Gelukkig heb ik ze nu wel in Nederland gekocht, dus gewoon ff terug sturen naar Sennheiser.

    Mijn punt is dus, let op hoe je jouw headset behandelt, ze zijn nogal gevoelig voor draadbreuk bij intensief dagelijks gebruik!

  47. ik had hier toch zeker Jays en Shure verwacht πŸ™‚

  48. Etymotic h2f, prijzig maar superieur in geluidskwaliteit Γ©n met mic en iPod bediening. Enige minpuntje is inderdaad dat je jezelf niet hoort met telefoneren. Voorheen had ik Etymotic E4 maar die pasten niet meer πŸ˜‰

  49. Ik heb al enkele maanden de V-moda oortjes en nog niets op aan te merken, buiten de superieure kwaliteit van geluid (na inspelen)

  50. Ik heb sinds een aantal dagen de Creative EP-830 a 29,99 Eurotjes. Na een dag inspelen geeft het een geweldig geluid. De originele Apple-dopjes verbleken er bij. Het weinige geld meer dan waard.

  51. Ik heb vorige week de nieuwe Apple in-ear binnengekregen, zeer tevreden over de geluidskwaliteit, alleen jammer dat de volume controls niet werken, nummers overslaan overgens wel. Zeker een aanrader

  52. Origineel geplaatst door Dromedarisik had hier toch zeker Jays en Shure verwacht πŸ™‚

    uhuh

    BOSE = Buy Other Sound Equipment

    je betaalt veel voor weinig

  53. ik gebruik Creative EP-630i dopjes. de geluidskwaliteit is zeer goed, ze sluiten vervelend omgevingsgeluid uit, lekken geen geluid en je behoud wel alle functionaliteit van de originele headset (opnemen, skippen, etc).
    Enige nadeel is misschien het al genoemde nadeel van de inear canalphones je hoort jezelf niet goed

  54. Is het nou echt zo moelijk om een paar kleine wireless oortjes te maken? Als dat uit-de-knoop-gehaal de hele dag…

  55. Leuk artikel, alleen een beetje beknopt. Ik bedoel dit zijn toch niet echt de enige oordopjes/headsets die er beschikbaar zijn met microfoon?! Ik ben op zoek naar een headset a la een SkullCandy design alleen met spraakfuncties en muziekknop.

  56. Ik gebruik al een half jaar V-moda. Geluid is super en ze zitten goed. Personlijk ben ik niet echt zuinig op m’n spullen en tot op heden geen kabelbreuk of ander storingen. Dus voor mij zijn deze echt een aanrader…..

  57. Zojuist de V-moda duo gekocht, puur om design vindt echt mooie oordopjes

  58. @tijmen

    Het design is inderdaad erg mooi…. maar wacht maar tot je het geluid hoort! Dat maakt je heel blij!

    Veel plezier ermee!

  59. Heb uiteindelijk ook de V-Moda’s gekocht vandaag. Ik ben benieuwd πŸ™‚ Hopelijk gaan ze lang mee want €100 voor oortjes vind ik toch niet echt goedkoop πŸ˜€

  60. Ik heb al een tijdje een Koss Portapro, met echt een supergeluid. Ik heb deze altijd gebruikt met mn iPod 5.5G, maar met mn iPhone 3G werkt hij niet lekker.

    heb dan het probleem dat de iPhone niet detecteert dat er eeen koptelefoon inzit & dan een film/mp3 pauzeert…Erg irritant!

  61. Heeft iemand ervaring met de B&O oordoppen (draadloos)? Ik heb ze bij de apple.com uit VS te koop zien staan met heel goede referenties. Wel erg, heel erg duur.

  62. Origineel geplaatst door JudithHeeft iemand ervaring met de B&O oordoppen (draadloos)? Ik heb ze bij de apple.com uit VS te koop zien staan met heel goede referenties. Wel erg, heel erg duur.

    Ik heb wel veel geluisterd naar B&O apparatuur, en ik moet zeggen, dat ik absoluut niet onder de indruk ben, behalve als ik naar het prijskaartje kijk. Het geeft mij echt een gevoel dat je opgelicht word, als je ziet dat zelfs BOSE nog mooier geluid er uit kan krijgen. Daarnaast vind ik het heel raar als je enkele honderden euro’s gaat uitgeven voor een (naar mijn mening) ondergemiddeld design, en een aardig geluid (kwa geluid kan je beter voor Etymotic of Shure gaan, en als je design wilt kan je voor de V-Moda gaan.

    Maarja het is je eigen geld.

    Als je het beste uit je iPhone wilt halen (en opzich is dat niet zoveel), kan je het beste voor die ER6i gaan, of voor de Shure. Nadeel Shure: ik vind het er niet mooi uit zien, maar het geluid is wel verbazingwekkend. (ik heb zelf Shure, en ik vind het geweldig. Ik ga binnenkort eens de Etymotic een langere tijd uitproberen :))

  63. OkΓ©, Arawn, bedankt!
    Bedoel je met ER6i de Etymotic?
    Ik denk dat ik daar maar voor ga kiezen.
    Jammer genoeg, blijf je toch weer met de draadjes bungelen.

  64. Ik heb 2 V-Moda oortjes met mic ingebouwd en ben uitermate tevreden van het geluid.

    Enige minpunt is de aansluiting van de mini-jackplug, maar dat is simpel op te lossen door er een krimpkous rond te zetten en dan gaat het niet stuk.

  65. Bedankt Marlo voor je tip!

    Waar kan je een goede krimpkous vinden, als ik vragen mag?

  66. Qua oordopjes wil ik zeker even de Denon’s aanraden, die zijn fantastisch;

    http://www.headsetcenter.nl/manufacturers/Denon

    Mocht je toch een microfoon erbij willen hebben..ik heb laatst de veelbesproken NuForce geprobeerd, en ook de kwaliteit hiervan is ruim voldoende!

    http://www.headsetcenter.nl/products/muziek-en-geluid/oordopjes/oordopjes-per-merk/nuforce/nuforce-ne-7m-koptelefoon.htm

    Gr Fons

  67. Ik blijf me toch verbazen hoeveel mensen problemen hebben met kabelbreuk, en hóe onwijs weinig daarnaar geluisterd wordt door fabrikanten. Hoeveel moeite is het om een Γ©cht rubberen geleider voor de draad te maken bij de jack en om de koordjes 2x zo dik te maken (dan weegt ‘t namelijk nog niks en duurder is ‘t ook amper, maar gaat ‘t wel 10x langer mee allemaal).

    Heb mijn V-Moda’s nog niet binnen, zal deze week wel gaan gebeuren maar zoiets als kabelbreuk moeten ze mij niet flikken –> terug voor garantie.

  68. Origineel geplaatst door Vince
    Bedankt Marlo voor je tip!

    Waar kan je een goede krimpkous vinden, als ik vragen mag?

    Gewoon bij elke doe het zelf zaak.

  69. Ik ben wel benieuwd naar de nieuwe Beats by Dre In-Ears!

  70. Heeft iemand de nieuwe Apple in ear headphones al gekocht? En dan niet besteld via Apple maar in een winkel?

    Heb een aantal resellers gebeld maar niemand heeft ze.

    Na hoeveel dagen hebben degene die ze via de site hebben besteld binnen gekregen?

  71. Heb zojuist de Sennheiser FLX 70 in-ear BT headset binnengekregen. Bij Zercom.nl voor €55,70 incl. verzenden. Scheelt toch weer €25,- πŸ˜‰

  72. Noise cancellation ipv noise isolating.

    Zijn er goede headsets die alleen de ruis onderdrukken ipv geluid buiten te sluiten? Als je jezelf niet hoort praten als je de headsets in hebt, is dat geen noise cancellation, maar lukraak al het geluid buitensluiten. Jezelf niet horen praten is geen ruisonderdrukking..

    Met echte goede noise cancellation hoor je geen ruis meer in bijv. de trein, vliegtuig of de ventilator, maar hoor je de stemmen juist veel beter.

    Of heb ik het mis? Deze headset geprobeerd en het is waanzinnig, alleen niet voor de iPhone. Weet iemand een met ECHTE noise cancellation voor de iPhone?

    http://www.sony.nl/product/hed-travel/mdr-nc22

  73. @albir:

    Bedankt voor de tip. Geweldig ding!
    Met 99% noise cancellation, waarschijnlijk beter dan de Sony. En die was al goed vond ik. Er zit ook ‘n adapter voor in de vliegtuig zie ik.

    Is er ook een microfoon, zodat je het op de iPhone kan gebruiken als headset? En erg prijzig. Dure smaak heb je!
    πŸ˜‰

  74. Op papier een mooi dind, die denon, maar wel erg prijzig. Ik zie dat ze op die website meerdere denon headphones hebben, maar zonder headset optie. Wel vond ik de onderstaande headset. Deze heeft wel een headset functie en is nog goed betaalbaar.

    http://www.headsetcenter.nl/products/muziek-en-geluid/oordopjes/oordopjes-per-merk/nuforce/nuforce-ne-7m-koptelefoon.htm

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.