Aanbiedingen in de App Store: East Story, Duck Killer, iLLusions

Drie iPhone-applicaties die in prijs zijn verlaagd: iLLusions bevat optische illusies, East Story is een gevechtsspel waarbij je alleen tegen vijandige soldaten vecht en Duck Killer is een soort Duckhunt, maar dan met zieke eenden.

East StoryEast Story is een nieuw actiespel van GameEra Studios. In het spel ben je privésoldaat John Rembrandt, de enige overlevende na een helicoptercrash in de Arabische woestijn. Je wordt omsingeld door een hoop vijandige soldaten en hebt eigenlijk geen kans om te overleven. Maar de uitdaging is om niet op te geven en toch de vijanden te verslaan. Het 3D-spel is tijdelijk afgeprijsd van €3,99 naar €1,59.


Volgens de ontwikkelaar is East Story Game zo verslavend dat je urenlang bezig blijft als je er eenmaal aan begint.

Duck KillerDe eenden in Duck Killer zijn geïnfecteerd met vogelgriep, waardoor hun agressie niet meer in de hand te houden is. Als speler probeer je de eenden neer de schieten. Het principe is daardoor vergelijkbaar met Duck Hunting, maar dan in een variant die voor dierenliefhebbers wat makkelijker te accepteren is. De eenden zien er in Duck Killer wel wat kinderachtiger uit. Duck Killer bestaat al wat langer, maar is nu afgeprijsd van €3,99 naar €0,79.

iLLusionsiLLusions is een applicatie met optische illusies, die tijdelijk gratis is te downloaden. De applicatie bevat een flinke verzameling optische illusies. Door je iPhone te schudden komt er steeds weer een andere optische illusie in beeld. Aan het einde van de reeks krijg je als bonus een test waarmee je kunt bepalen of je kleurenblind bent – maar als je het bent wist je dat waarschijnlijk zelf al. iLLusions is nieuw in de App Store en op dit moment gratis.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
13 december 2008 om 21:00
Categorie
iDevices
8 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.