Reacties voor: Gerucht: ‘Vernieuwde Apple TV 4K op komst’

Apple staat op het punt om een vernieuwde Apple TV 4K uit te brengen. Dat blijkt uit aanwijzingen in de tvOS 13.4 beta. In de gisteren verschenen beta zijn hints gevonden naar een nieuw Apple TV-model. Maar de veranderingen zijn misschien niet zo heel erg groot.
Lees het complete artikel → Gerucht: ‘Vernieuwde Apple TV 4K op komst’
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 11 reacties

  1. Zover ik het nu lees dus geen reden om te upgraden voor mij.

  2. Sinds de apple tv app op mijn samsung tv staat geïnstalleerd is een nieuwe apple tv voor mij overbodig geworden. Voldoende om mijn films te kijken.

  3. Laten we hopen dat ze ondersteuning voor hdmi bitstreaming en DTS-HD toevoegen. Al die mensen die denken (en betalen) voor 8 en/of 16 kanaals Dolby Atmos worden ‘belazerd’. En neen, je krijgt geen pure Atmos uit TV-speakers en/of soundbars hoe duur ze ook mogen zijn. Helaas biedt Disney+ het ook niet ook al kijk je naar bijv. een Avengers Endgame o.i.d. Ik vind het erg jammer dat Apple en Disney de pure geluidservaring op een 3de plaats hebben staan. Men is blijven steken bij Dolby Digital (Plus) 5.1. of 7.1.

  4. Audio output, digital of analoog, zou erg fijn zijn!

  5. @Rv: Echter zijn de Aerial screensavers wel super mooi in 4K HDR. Die mis je met alleen Airplay en de app op de Samsung Tv’s

  6. @Marc: helemaal mee eens, maar dat niet meer terugkomen denk ik.

  7. Wat mij over de streep zou trekken ia 4k ondersteuning voor youtube, belachelijk dat dat niet mogelijk is nu met een apple tv 4k , belangrijkste streaming platform!!!

  8. Vergeten we niet dat er van de apple tv 3 ook 2 verschillende hardware versies zijn geweest???

    Modelnummer: A1427 of A1469 voor Rev A

  9. Zolang Apple nog geen 4K toestaat (o.a. Via YouTube) kunnen ze de aanschaf mooi vergeten!

  10. @Rob: ik ga geen apple tv kopen voor de screensavers, nog nooit de screensavers gebruikt.

  11. Met de atv 4k is de noodzaak voor een goede smart-tv helemaal weggevallen. Elke tv is ok, zelfs een 5 jaar oude tweedehands. 4k is vrij zinloos met 40”, dus gewoon hd. Voor die paar uurtjes dat de tv per week aan staat is dat goed genoeg.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.