Reacties voor: Opinie: 3 redenen waarom de vernieuwde App Store helemaal top is

#10jaarAppStore
Apple voerde in iOS 11 een grote vernieuwing door in de App Store. Er verschenen verhalen over apps, interviews met appmakers en er kwamen lijstjes rondom allerlei thema's. Wat mij betreft is de App Store daardoor beter dan ooit.

Reacties: 6 reacties

  1. Sinds die nieuwe App Store komt ik er bijna nooit meer om rond te snuffelen, alleen als ik doelgericht op zoek ben. Voor mij persoonlijk minder overzicht.

  2. Origineel geplaatst door Piet
    Sinds die nieuwe App Store komt ik er bijna nooit meer om rond te snuffelen, alleen als ik doelgericht op zoek ben. Voor mij persoonlijk minder overzicht.

    Mee eens, gebruik het ook minder sinds.

  3. Ik gebruik de iOS App Store op het iDevice strikt en alleen om specifieke apps te downloaden die ik elders gevonden (Appshopper) en gekocht heb (de oude iOS App Store op de Mac). Ik wil overzicht hebben in de App store en daarvoor zijn wat mij betreft de mobiele schermpjes te klein. Het deleten van de iOS App Store en app management uit iTunes op de Mac vind ik een bizar slechte zet van Apple. De App Store op iPhone of iPad is misschien leuk als je zo nu en dan een appje koopt, maar niet als je er honderden of duizenden wilt bijhouden.
    Het moet nog blijken of de oude iTunes, die nu nog bruikbaar is ook al wordt het officieel niet ondersteund, in Mojave nog kan werken. Zo nee, dan is het einde oefening voor mij als consument wat iOS App management betreft.
    Maar goed, Apple heeft er een handje van om bruggen achter zich te verbranden waar drommen klanten op staan. Wat de schade ook is, ze kunnen het zich veroorloven. Het waarom is mij echter een groot raadsel.

  4. Origineel geplaatst door Piet
    Sinds die nieuwe App Store komt ik er bijna nooit meer om rond te snuffelen, alleen als ik doelgericht op zoek ben. Voor mij persoonlijk minder overzicht.

    Origineel geplaatst door Michel
    Mee eens, gebruik het ook minder sinds.

    Ik vind juist het tegenover gestelde…je komt nu vaker spontaan iets tegen…alsof je een boekje leest..

    Gelukkig: smaken verschillen 😉

  5. Klopt!
    Het ziet er prachtig uit..

  6. Ik heb er geen mening over.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.