Reacties voor: Apple Watch grijpt de helft van de gehele smartwatchmarkt

De Apple Watch doet het erg goed, zo blijkt uit de laatste cijfers. Volgens schattingen is de Apple Watch verantwoordelijk voor de helft van de totale verkopen.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. Samsung en Fitbit groeien veel harder dan Apple. Ofwel, hetzelfde gebeurt als dat we met smartphones hebben gezien: Apple begint goed en daarna wordt de markt overgenomen door de concurrentie.

  2. @Oude sok: inderdaad, als je 2% marktaandeel hebt is het niet zo moeilijk om 4% marktaandeel te krijgen, probeer hetzelfde maar eens als je 50% marktaandeel hebt……..

  3. Samsung-horloges verkocht? Of zijn die gratis weggeven of met hoge korting bij aankoop van een ander Samsung product. Want zo kan ik het ook!

  4. Terecht, de S4 is een prachtig apparaat, een echte volwassen smartwatch die daadwerkelijk nuttige toevoeging geeft in mijn dagelijks leven.

  5. Heb de 2 nog in doos al weer een tijdje, ik was er na een jaar ongeveer al weer op uitgekeken.
    Ik hoef niet constant alles te zien om mijn pols, sowieso staan notificaties al uit verschrikkelijk.

    Moet hem nog eens verkopen, wel
    Kleine beschadiging in een hoekje maar niet vervelend of merkbaar.
    Dus leuk als je het eens wil proberen.

  6. Niet gek aangezien de Apple Watch alleen werkt icm een iphone.

  7. Origineel geplaatst door Rob
    @Oude sok: inderdaad, als je 2% marktaandeel hebt is het niet zo moeilijk om 4% marktaandeel te krijgen, probeer hetzelfde maar eens als je 50% marktaandeel hebt……..

    Van 600.000 exemplaren naar 2.400.000 is een stuk beter dan van 7.800.000 naar 9.200.000. Samsung is momenteel kleiner, maar het lijkt me duidelijk dat het op deze manier een kwestie van tijd is. Puur op basis van deze cijfers kan je volgens mij geen enkele andere conclusie trekken.

  8. @Oude sok: welke fabrikant zou jij willen zijn, die van 9,2 miljoen of die van 2,4 miljoen? En Apple verdiend ook nog aan de apple watch, ik denk dat samsung nauwelijks iets verdiend aan de smartwatches. Het gaat of heel lang duren of nooit dat samsung marktleider wordt. Het verschil zal wel minder worden net zoals bij spotify en apple music

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.