iPhone 14 verkoopstart in Apple Store

Reacties voor: De verkoop van de iPhone 14 is gestart!

Apple start vandaag officieel de verkoop van de iPhone 14-serie. Ook deze keer geen lange rijen bij de Apple Stores: de meeste mensen blijven thuis en hebben online besteld of komen op afspraak afhalen. In dit artikel zie je in de loop van de dag foto's van de verkoopstart op verschillende plekken en krijg je antwoord op veelgestelde vragen.
Lees het complete artikel → De verkoop van de iPhone 14 is gestart!
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 22 reacties

  1. Ik wacht mijn verlossende mailtje af wanneer ik mijn bestelde iPhone 14 Pro Max 256 op kan halen bij t-mobile. Ik dacht ergens gelezen te hebben dat die pas in oktober geleverd zouden worden maar kan het niet meer vinden. Maar ik wacht dus zoals ik al zei wel af en wens iedereen alvast veel speelplezier met zijn/haar nieuwe iPhone 14😉😎.

  2. Krijg net bericht van T-Mobile. 4 tot 5 weken wachttijd voor de 14 ProMax 256 Gb Zilver.
    Bestelling op 6 September geplaatst.
    Had gisteren al hoesje en lader en frontcover bij de T-Mobile winkel gekocht. Dat setje gaat dus nog even de kast in.

  3. Ben benieuwd of iemand hier ook activatieproblemen krijgt.

  4. Ik heb hem bij Coolblue besteld, maar zij hebben helaas een fout gemaakt waardoor ze niet alle pre-orders kunnen leveren 🙁
    Is niet anders, maar ik kan niet ontkennen dat ik het wel heel jammer vind.

  5. Origineel geplaatst door Appieh
    Krijg net bericht van T-Mobile. 4 tot 5 weken wachttijd voor de 14 ProMax 256 Gb Zilver.

    Bestelling op 6 September geplaatst.

    Had gisteren al hoesje en lader en frontcover bij de T-Mobile winkel gekocht. Dat setje gaat dus nog even de kast in.

    Yep, ook ik kreeg net dat bericht van T-Mobile. Even een onsje geduld kopen bij de Hema dus en afwachten op ons verlossende mailtje of sms.

  6. De iPhone 14 Pro is vandaag met de bezorger onderweg. Vorige week vrijdag verlengd bij Vodafone.

  7. Iemand besteld, met verlenging, via Mobiel nl? Toevallig al bericht gehad m.b.t. de levering?

  8. Wat een grap bij T-mobile. Er is daar ergens iets mis gegaan hoor. Druppelsgewijs wordt er wat uitgeleverd. En nauwelijks aan de winkels.

  9. Deze ochtend opgehaald bij Coolbleu 😀
    Nu alles installeren en dan ontdekken. Ik koos voor de 14Pro 256

  10. Iemand al bericht van amac gehad over leveren ?
    Ik had vorige week om 13:40 al besteld via de site maar geen mail gehad van verzending. Vanuit amac kunnen ze ook weinig zeggen slechte zaak

  11. Mijn vrouw en ik hebben op onze iPhones (12 pro en 13) last van zachter wordende beltoon. Eerste signaal is normaal hard, maar gelijk heel zacht. Bijna niet te horen wanneer toestel in tas op zak. Wat te doen?? Al van alles geprobeerd maar lukt niet.

  12. Verlengd bij Tmobile
    Net opgehaald en nu al mee aan het spelen 💪🏻

    14 pro max 256gb paars

  13. @Tom: Probeer bij de instellingen van Face ID de voorzieningen aandachtsdetectie eens uit te zetten.
    Of had je dat al geprobeerd?

  14. @Klaas: Heb vrijdag om 14:06 bij Amac besteld en krijg nu van de Amac bericht dat hij klaarligt. Hopelijk jij ook!

  15. Origineel geplaatst door Dennis
    Verlengd bij Tmobile

    Net opgehaald en nu al mee aan het spelen 💪🏻

    14 pro max 256gb paars

    Wanneer had je hem besteld?

  16. @Martijn: Yep, pre-order op 10-9 gedaan. Navraag gedaan over levering maar zit helaas niet bij eerste uitlevering. Kan nog wel enkele weken duren. Jammer, maar het is niet anders. Overal lees ik leveringsproblemen.
    Iphone 14 pro

  17. Origineel geplaatst door Knoezelbos
    Wat een grap bij T-mobile. Er is daar ergens iets mis gegaan hoor. Druppelsgewijs wordt er wat uitgeleverd. En nauwelijks aan de winkels.

    De winkels krijgen er aardig wat binnen hoor. Wij hebben ~40% van alle bestellingen binnen gekregen en ook meteen weggewerkt.

  18. Vanmiddag m’n deep purple 14 Pro 256 GB binnen gekregen. Vrg week vrijdag gelijk besteld bij Mediamarkt. Gaat eigenlijk altijd goed met pre sale bij Mediamarkt. Super fijn toestel! Dynamic Island is wel cool, hoop dat er veel ontwikkelaars er gebruik van gaan maken maar dat verwacht ik eigenlijk wel.

    Alleen de koppeling met m’n Apple Watch 7 gaat niet goed. iPhone kan alleen een back up zien eind 2021 en eerder terwijl ik alle stappen goed doorloop. Met vorige nieuwe iPhones was dit nooit een probleem. Oh well…

  19. Origineel geplaatst door Remco
    @Martijn: Yep, pre-order op 10-9 gedaan. Navraag gedaan over levering maar zit helaas niet bij eerste uitlevering. Kan nog wel enkele weken duren. Jammer, maar het is niet anders. Overal lees ik leveringsproblemen.
    Iphone 14 pro

    Besloten om de bestelling bij Mobiel.nl te annuleren. Ik vind het van de gekke dat je ruim op tijd met een pre-order besteld en je dan nog minimaal 3-4 weken moet wachten omdat je toch blijkbaar niet op tijd was. Zelfde verhaal bij T-mobile zelf, daar zijn de levertijden zelfs nog langer (5-6 weken).
    Vanavond direct via Belsimpel zelfde toestel besteld (nu alleen deep purple ipv space black). Direct leverbaar en krijg ‘m morgen al. Voor mij vanaf nu alleen nog maar via Belsimpel.

  20. Ik heb ‘m binnen, mijn nieuwe iPhone 14 Pro Max, 512 GB. Had nog even getwijfeld over de opslag vanwege de enorme prijs, maar toch gedaan, anders krijg ik er later spijt van. Vorige week was ik er bij de Amac in de buurt de éérste die de nieuwe iPhone in de winkel bestelde (al net voor 14.00!) en tot halverwege gistermiddag en na 3 telefoontjes (ik stond toch écht als eerste op de lijst en hij zou geleverd worden..) toch om 15.00 maar gewoon naar de winkel gereden. De koerier was in aantocht; ik kreeg koffie en ze zochten zelfs uit waar de koerier was. Nog één stop en dan was hij er. (Hoe ongeduldig kan je zijn 😂)

    Mijn blauwe iPhone 12 Pro Max 256 GB heb ik ingeruild in de winkel. Die zag er nog perfect uit. Alleen wat minimale krasjes van een millimeter of zo op de rand hier en daar. Verder als nieuw. Ik kreeg een verrassend hoog bedrag voor inruil: €651. Erg blij mee.

    Detail: bij de eerste iPhone die in NL werd verkocht, was die winkel in Uitgeest (Toen ‘Macsupport’) de enige Apple winkel in Nederland volgens mij. En ik had me een jaar eerder al op de wachtlijst laten zetten, direct nadat bekend was dat de tweede iPhone ook in NL verkocht zou worden; ik was dus de eerste die er een kreeg 😉

  21. Vanmiddag de iPhone 14 Pro 256GB (dieppaars) binnen gekregen. Besteld bij bol.com en DHL zette hem in de regen voor de deur… tsjaahhh 🤭 Maar wat een gaaf ding zeg, vergeleken met de iPhone 8… mooi groot helder scherm en zeer vlot! Ik mis de knop niet eens… Alles ging meteen goed met backup terugzetten en daarna updaten naar 16.0.1 etc.. Ik ben blij. Nu maar eens kijken of deze net zo lang mee gaat.

  22. @Appieh: Kreeg bericht dat ik de telefoon kon ophalen bij de T-Mobile winkel. Vanavond installeren dus..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.