Reacties voor: Vanmiddag om 16:00 live: iCulture Weekly #4

iCulture Weekly heeft vanmiddag de vierde live-uitzending, met een sponsor: KPN. In deze aflevering weer de vaste rubrieken, zoals interessante apps, nieuws, interview met een ontwikkelaar en leuke accessoires.
Lees het complete artikel → Vanmiddag om 16:00 live: iCulture Weekly #4
Jean-Paul Horn | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Ik vind het een zeer leuke webcast, is er ook een live stream beschikbaar of doen jullie eerst de video even compilen en daarna versturen over de distributiekanalen?

  2. Wat een amateurs… Onoverzichtelijk. Overal standaards, draden. En waar het echt om gaat is nu ook niet echt van hoog niveau. Achterhaald. Tenzij je geen nieuwssites lees….

  3. Ik begrijp de commerciële belangen voor IPC maar .. snurk.. snurk..

  4. Pfff wat amateuristisch.. Leuk idee maar zeer matige uitvoering! Maak of huur op z’n minst een fatsoenlijke studio, voor een paar 100 euro per alevering huur je al een studio met een green screen, fatsoenlijke belichting, draadloze geluidsapparatuur..

    Al met al kun je de kosten er prima uithalen met wat reclame her en der

  5. Top idee, geef het de tijd! Goede dingen komen langzaam en kosten veel energie. Bovenstaande berichten zijn erg kort door de bocht @jeanpaulh, @gonny, @erwblo trek het je niet aan.

  6. @arw: Thumbs up!!
    Apprecieer i.i.g. het initiatief

  7. Ja @arw ? Kort door de bocht ?
    Dus jij ziet op de tv ook zoveel snoeren en standaards staan. En het ge-uh gehalte meer klinken als de klinkers zelf die je hoor.
    Continu het genadenk hoe ze de tijd kunnen rekken of vullen ;).

    Nee vooral van dingen niks aantrekken.

  8. @John: Jij hebt duidelijk een verkeerd beeld van hoe webcasts eruit zien. Webcasts hoeven niet zo strak geregisseerd te zijn als TV-shows, dat is juist de charme ervan. Lekker informeel met elkaar omgaan en over nieuwe ontwikkelingen in iPhone-land babbelen. Uiteraard maken ze geen gebruik van de autocue die 99% van de tijd wel gebruikt wordt bij TV-shows als DWDD dus dat ge-uh komt wel eens voor. Heb jij vast ook als je wat moet presenteren of als je even moet nadenken over iets.

    @ Gonny en Erwin ga vooral zo door, het wordt steeds beter 🙂

  9. Erg leuk en ga vooral door.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.