Vanmiddag om 16:00 live: iCulture Weekly #4

iCulture Weekly heeft vanmiddag de vierde live-uitzending, met een sponsor: KPN. In deze aflevering weer de vaste rubrieken, zoals interessante apps, nieuws, interview met een ontwikkelaar en leuke accessoires.

iCulture-Weekly-leaderWoensdagmiddag om 16:00 uur: weer tijd voor een nieuwe aflevering van iCulture Weekly, onze wekelijkse webcast met nieuws over de iPhone, iPad, apps en accessoires, met dank aan sponsor KPN die dit mogelijk maakt. Zoals al eerder aangegeven zijn we iCulture Weekly samen met The Crowds begonnen met de intentie om er een wekelijkse nieuwsshow over iPhone/iPad/Apple TV en alles iOS te maken.


Achter de schermen proberen we nieuwe dingen uit en al is dat voor de gewone kijker niet meteen zichtbaar: je zult merken dat de afleveringen ook aan de ‘voorkant’ steeds beter worden. Ambities om op tv te komen hebben we (nog) niet, maar dat is ook niet de formule van een webcast. De aflevering van vanmiddag zal weer de vaste ingrediënten bevatten: actueel nieuws, tips voor interessante apps, een interview met een ontwikkelaar en een aantal accessoires waar de komende tijd bij het koffieapparaat over gepraat gaat worden. In deze aflevering in ieder geval een gesprek met Glenn Wolters (@glnn), een van de initiatiefnemers van Lifelapse.

Live meekijken kan via de website van Fast Moving Targets.

Eerdere afleveringen van iCulture Weekly #1, iCulture Weekly #2 en iCulture Weekly #3 zijn ook on-demand te bekijken via YouTube.

Nieuw in deze aflevering zijn – naar aanleiding van jullie eerdere reacties en wensen – een opgeruimde presentatietafel, een HD-camera voor het totaalshot en volwaardige output van het beeld op de iPhone (via iDemo/Display Recorder). We hopen dat dit de uitzending ten goede komt. Daarnaast zijn we vergevorderd met het aanmelden van de podcast voor iTunes; nog enkele technische hobbels te nemen.

Reacties: 9 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.