Vandaag gratis te downloaden: CoverSutra (Mac)

De Mac-software CoverSutra is vanwege het tweejarig bestaan vandaag gratis te downloaden (normaal €15). CoverSutra is een front-end voor iTunes.

coversutraWe hebben nog niet eerder aandacht besteed aan CoverSutra, de software waarmee de bediening van iTunes een stuk makkelijker wordt. Vandaag is een goed moment om er iets over te schrijven, want ontwikkelaar Sophiestication geeft CoverSutra alleen vandaag gratis weg (normale prijs €14,95). De applicatie bestaat namelijk precies twee jaar. Update: door overweldigende belangstelling kan de website van CoverSutra moeilijk of helemaal niet te bereiken zijn.


CoverSutra is een soort front-end voor iTunes, waarin alles draait om albumhoezen (covers), sterrenwaarderingen en het mooi presenteren van je muziekcollectie. Je kunt het programma met een Apple-remote bedienen.

Je kunt het programma ook bedienen met sneltoetsen, waarbij vooral het invoeren of wijzigen van de sterrenwaardering sneller gaat. CoverSutra bevat verder een koppeling met Last.FM zodat je iScrobble niet meer nodig hebt. Voor €14,95 heeft CoverSutra misschien niet genoeg te bieden, maar de huidige prijs van €0 is natuurlijk niet te verslaan. We hebben het zelf geprobeerd en inderdaad: de software is helemaal gratis.

Maar kijk eerst even bij Sophiestication of het iets voor jou is.

De licentie is te vinden in de online shop van de ontwikkelaar.

Reacties: 31 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.