Van Dale op de Mac met woordenboeken.

Van Dale Groot Woordenboek voor diverse talen nu op de Mac

Van Dale heeft zijn Mac-app uitgebreid met nieuwe grote woordenboeken. Je kunt nu de Groot Woordenboeken van Engels, Duits, Frans en Spaans downloaden, naast het nieuwe hedendaagse Nederlandse woordenboek.

Van Dale op de Mac met woordenboeken.

Van Dale heeft het aanbod van digitale woordenboeken op de Mac uitgebreid met nieuwe versies. De bestaande Van Dale Woordenboeken-app in de Mac App Store (link) heeft nieuwe in-app aankopen waarmee je Hedendaags Nederlands, Groot Engels, Groot Frans, Groot Duits en Groot Spaans kunt downloaden. Via demoversies zijn de woordenboeken gratis te proberen.

Van Dale-woordenboeken op de Mac

De Mac-app van Van Dale zelf is gratis beschikbaar in de Mac App Store. Terwijl op iOS voor elk woordenboek een aparte app beschikbaar is, koos Van Dale er bij de Mac voor om slechts één app beschikbaar te stellen en deze uit te breiden met in-app aankopen. Je vond in de app al de middelgrote en pocket woordenboeken, maar de collectie is nu dus aangevuld met de grote woordenboeken die ook voor een grote prijs aan te schaffen zijn.

Van Dale op de Mac met Duits groot woordenboek.

Het Duitse, Spaanse, Engelse en Franse grote woordenboek is beschikbaar voor €129,99 per stuk. Ook het hedendaags Nederlandse woordenboek is nu beschikbaar voor €74,99. Bij de woordenboeken voor vreemde talen kun je vertalingen bekijken naar en vanaf het Nederlands. Bij de grote woordenboeken vind je voorbeeldzinnen, context en een groot vocabulaire. Het woordenboek hedendaags Nederlands bevat bijna 100.000 trefwoorden die horen bij het taalgebruik van nu. Binnenkort vind je in de Mac-versie ook nog de nieuwste Dikke Van Dale.

Prijzen van Groot woordenboeken in Van Dale op de Mac.

Elk woordenboek bevat vijftig gratis trefwoorden, zodat je voorbeelden kunt krijgen van hoe woorden uitgelegd en omschreven worden. Heb je toch liever een draagbare versie, dan vind je in de App Store op iOS heel veel woordenboeken van Van Dale. Vorig jaar bespraken wij nog de nieuwste versie van de Dikke Van Dale voor iOS in een uitgebreide review.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 december 2016, 12:04
Categorie Apps
Onderwerpen van dale, woordenboek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.