Reacties voor: Vakantietip: POI’s zoeken met Wayfinder Power Search op de iPhone

Met Wayfinder PowerSearch heb je een POI-database met interessante plekken tot je beschikking. De functie bestond al langer, maar kan tijdens de vakantie erg van pas komen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 9 reacties

  1. Ziet er geweldig uit, alleen positioneert het mij redelijk uit de buurt, waardoor de poi’s niet echt voor mij van toepassing zijn. Ik zie ook nergens hoe ik mezelf kan herpositioneren.
    Als ik zoek doe op plaatsnaam, dan kan ik alleen kiezen uit de opties show on map en publish on facebook..niet de poi s rondom de locatie..

  2. ziet er goed uit maar kan het niet vinden in de app store, heet iemand misschien een link er naar toe?

  3. Haha..is een webpagina.. ff getwf.com intikken en het komt goed 😉

  4. werkt slecht. ik blijf op Elburg staan? Dat is hier 60 km vandaan! Heeft zeker de vorige bezoeker van de site ingegeven. Heb ook al handmatig de stad aangepast, maar hij pakt ‘m niet.

  5. Ik heb vroeger nog Wayfinder gekocht als navigatiesysteem op mijn SonyEricsson’s P800/P900/P910.

    Ik was er zelfs zo vroeg bij dat ik nog een beta tester was. Mijn ervaringen met Wayfinder zijn niet zo optimaal. Ze hebben steeds een mooi idee maar de afwerking laat steeds op zich wachten. Door mijn geklaag over hun tekortkomingen hebben ze me mijn account steeds gratis verlengd. In eerste instantie was hun bedoeling voor een jaarlijkse bijdrage.
    Ondertussen is de GPS wereld een beetje door elkander geschud door de goedkope toestellen die nu op de markt zijn te vinden.

    Moest Wayfinder zich nu eens concentreren op de iPhone dan zou er nog een markt voor hen beschikbaar zijn. Data tarieven zijn nu veel beter bespreekbaar geworden dankzij de iPhone dan pakweg 5 jaar geleden. Toen was het allemaal nog zo heel duur. Wayfinder heeft dus met zijn offline maps dus een groot voordeel te halen met de iPhone. Hopelijk doen ze hier nog iets mee.

  6. zie onderstaand

  7. Is WiKiMe niet iets gelijksoortigs. Behalve dan dat je er 0.79 Euri voor betaald?

  8. werkt toch niet zo goed als jullie doen blijken …

    bij mij vindt ie niets onder ibis hoor …

  9. Database is een gatenkaas. Zoek maar eens op een willekeurige plaatsnaam zonder iets anders. Pas dan zie je de beperktheid en willekeur van de gegevens.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.