Nieuwe WinPwn 2.0.0.4 uitgebracht, met Installer 4 Beta en ondersteuning van firmware 2.0.1

Cmw heeft de tussentijdse versie 2.0.0.4 van WinPwn uitgebracht, die ondersteuning biedt voor firmware 2.0.1. Ook kun je hiermee Installer 4 installeren.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

windows winpwnDat is snel! Cmw heeft op zijn website bekendgemaakt dat WinPwn 2.0.0.4 beschikbaar is. Deze ondersteunt firmware 1.1.4, 2.0 en 2.0.1, wordt geleverd met Installer 4 en is geschikt voor Windows XP en Windows Vista (32- en 64-bits). Voordat je kunt installeren zul je eerst eventuele oudere versies van WinPwn moeten deïnstalleren. Verder heb je de nieuwste versie van iTunes nodig, op dit moment versie 7.7.


De instructies voor het gebruik van WinPwn zijn nog steeds hetzelfde gebleven, dus verwijzen we voor een handleiding naar de al eerder gegeven instructies. Voor het firmwarebestand heb je zoals gezegd keuze uit 1.1.4, 2.0 of 2.0.1. Deze firmwarebestanden zijn te downloaden van de website van Apple.

Deze tussentijdse release van WinPwn is nog voorzien van de oude interface. Cmw was al bezig met versie 2.5 waarin een compleet nieuwe interface wordt gebruikt. Blijkbaar was die versie nog niet ver genoeg gevorderd om nu al beschikbaar te kunnen stellen.

Meer informatie op WinPwn.com (Mirror)
Met dank aan Martijn en Jack

Discussie en hulp bij problemen kan in dit forumtopic.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
26 oktober 2009 om 0:59
Categorie
Jailbreak
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.