Uncourage kabelhouder

Zo raak je je iPhone 7-koptelefoonadapter nooit meer kwijt

Met Uncourage hang je de koptelefoonadapter van de iPhone 7 aan een sleutelbos. Zo raak je je adapter nooit meer kwijt.

Apple levert bij de iPhone 7 een koptelefoonadapter, die je makkelijk kwijt raakt. Voor 9 euro koop je een nieuwe, maar als je dat een paar keer overkomen is gaat het toch een dure grap worden. Vandaar dat er nu de Uncourage is. Hiermee maak je voor $6 je adapterkabeltje vast aan een sleutelbos. Probleem opgelost.

Uncourage kabelhouder

Uncourage hangt je koptelefoonadapter aan een sleutelbos

Apple had dan wel de ‘courage’ om de koptelefoonaansluiting achterwege te laten, maar jij zit mooi met het risico dat je ‘m kwijtraakt. Er zijn twee dingen die je kunt doen: altijd vast laten zitten aan je favoriete set oordopjes, of deze adapter voor $6 in huis halen. Niet duur, wel handig. Een pak van 3 stuks kost $12 en wil je ze gaan uitdelen aan collega’s en vrienden, dan haal je 10 stuks voor $30 in huis. Bij een losse plug komt er nog $2 verzendkosten bij, alle bundels met meerdere stuks worden gratis verzonden.

Uncourage aan een sleutelhanger

Toch zijn we nog niet helemaal gerustgesteld: overleeft het kwetsbare kabeltje wel de dagelijkse slijtage door scherpe sleutels? Het gebruikte materiaal lijkt hetzelfde als dat van de oordopjes en Lightning-kabels en dat gaat na verloop van tijd kapot.

Uncourage aan een sleutelhanger

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 november 2016, 18:15
Categorie Accessoires
Onderwerpen adapter, iPhone 7
Device iPhone 7

Actuele iPhone 7 deals

iPhone 7

Ontdek hier alle informatie over de iPhone 7, het toestel met 4,7-inch scherm dat beschikt over een 12-megapixel camera en A10 Fusion-processor. Is deze iPhone nog steeds de aanschaf waard en wat kun je er zoal mee?

iPhone 7

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.