Reacties voor: ‘Apple komt met nieuwe kleinere UAC-aansluiting voor iPhone-accessoires’

Apple zou volgens bronnen werken aan een nieuwe Ultra Accessory Connector (UAC), bedoeld voor Made for iPhone-accessoires zoals koptelefoons.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 14 reacties

  1. Ik hoop voor de mensen die inmiddels een beetje aan het overstappen zijn naar USB-C / Thunderbolt 3 / lighting dat het inderdaad niet deze poorten gaat vervangen.. Je blijft bezig nieuwe kabels kopen.

    Ook al staat er in de tekst dat het uiteraard nog even gaat duren.. Prettig vooruitzicht is het niet, uiteraard zullen er allerlei verloop stukjes komen maar goed wie zit er op de wachten dat je ook nog is daarmee moet gaan werken.

  2. Als Microsoft maar geen lawsuit aanspant mbt UAC… 😉

  3. Weer een andere aansluiting? Weer onbreukbare accessoires en dongels?
    Kan Apple niet gewoon USB-C ONLY worden?

  4. Ooooh help Apple..

  5. Idee is goed. Maar waarom gooien ze alle goede ideeen nou niet gewoon bij elkaar in een consortium en maak je iets echt universeels. Geen Made for Apple-gezeur.

  6. Origineel geplaatst door Brian
    Idee is goed. Maar waarom gooien ze alle goede ideeen nou niet gewoon bij elkaar in een consortium en maak je iets echt universeels. Geen Made for Apple-gezeur.

    Zoals bijvoorbeeld…… USB!? 😀😜

  7. Als iedereen nu eens bereid is om wat verder te lezen dan alleen dit summiere en onduidelijk artikel dan hadden jullie begrepen wat een dom gezwets jullie hier aan het verkondigen zijn.

  8. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  9. Word er een beetje gek van, elke keer weer een verandering!

  10. Deze poort bestaat al langer en werd niet door Apple ontwikkeld. Apple voegt hem toe op verzoek van accesoiremakers.

  11. Een nóg kleinere stekker dan Lightning lijkt me niet gewenst, want snel stuk. Veel mensen hebben al last met Lightning in hun iPhone, omdat die na een tijdje snel uit de telefoon valt of niet meer goed erin past. Door stof of de pennetjes die de stekker vastklemmen en te snel lam worden.

  12. Het gaat er toch niet om of het wel of niet door Apple ontwikkeld is? Het hele gebeuren toont alleen maar aan dat de inconsistentie met lightning vs usb-c belachelijk aan het worden is bij Apple. Fabrikanten vragen om nog een stekker en Apple voegt deze toe aan het MFI programma. Maar zichzelf aan het achterhoofd krabben dat er wellicht een behoorlijke fout zit in de keuze voor lightning, dat komt er niet.
    En natuurlijk, MFI, Apple doet alles om geld eruit te persen. Ze moeten eens kappen met inconsistentie, de consument pikt het niet heel lang meer namelijk.

  13. Op zich is het bedenken en maken van eigen stekkers (MagSafe, Lightning etc) lang niet zo gek als het afschaffen ervan, waardoor je nu je (nieuwste!) iPhone niet eens met het bijgeleverde Apple snoertje op een nieuw MacBook kunt aansluiten. Dát is van de gekke

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.