Shift-bandje voor hardlopen

Uitslagen-app toont resultaten van Nederlandse hardloop- en fietswedstrijden

Uitslagen.nl heeft een nieuwe iPhone-app waarmee je de uitslagen van bijna alle hardloop- en fietswedstrijden in Nederland kunt bekijken.

Heel wat Nederlanders doen mee aan hardloop- en fietsevenementen. Zeker nu het richting lente gaat, begint het te kriebelen om weer eens aan een wedstrijdje mee te doen. De uitslagen van dergelijke wedstrijden vind je voortaan in de app Uitslagen.nl.

Shift-bandje voor hardlopen

Uitslagen-app voor hardlopers en fietsers

De website Uitslagen.nl heeft een gratis app ontwikkeld voor iOS en Android, waarmee deelnemers aan een hardloop- of fietsevenement na afloop hun uitslag kunnen bekijken. De app bevat alle uitslagen die op Uitslagen.nl zijn vermeld. Door te klikken op een naam krijg je statistieken te zien. Bij hardloopwedstrijden zie je bijvoorbeeld de tijd, afstand, behaalde klassering, gemiddelde snelheid en tempo. Ook kun je zoeken naar club- en plaatsgenoten.

Als je meedoet aan een officiële wedstrijd is de kans groot dat de uitslagen daarvan in deze app te vinden zijn. Jaarlijks worden de uitslagen van zo’n 1.200 nieuwe evenementen toegevoegd. De website beschikt daardoor over een uitslagen-database met zo’n 7 miljoen individuele prestaties, of het nou de Dam tot Damloop of de kruikenloop van Tilburg is.

Uitslagen-app

Via de archieffunctie van de app zoek je naar alle uitslagen. Overigens worden alleen uitslagen toegevoegd van evenementen die gebruik maken van het computerprogramma Wegwed. Organisatoren van der gelijke evenementen moeten zelf zorgen dat de uitslagen in de database te vinden zijn. Dus kun je de uitslag van een bepaald evenement niet vinden: contacteer de organisatoren van de wedstrijd, zodat zij alle uitslagen alsnog kunnen toevoegen.

Inschrijven voor wedstrijden
Ook kun je in de app de evenementenkalender bekijken van hardloopwedstrijden die op inschrijven.nl te vinden zijn. Het gaat hier om zo’n 1.400 evenementen per jaar. Zie je er iets leuks bij, dan kun je je meteen inschrijven voor het evenement.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 februari 2017, 16:00
Categorie Apps
Onderwerpen fietsen, hardlopen, sport

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.