Reacties voor: Van de uitgever: een dankwoord aan Sentia en ForSite

Een speciaal bedankje voor Sentia (ex Nines) en ForSite, twee partners die ons na technische misère weer uit de brand hebben geholpen. Thanks guys!
Jean-Paul Horn | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Good job! Het is inderdaad goed merkbaar, site is lekker snel. Content links is ook erg fijn 🙂

  2. De mobiele site is zeker beter geworden, want dat was echt onhandelbaar. Ik blijf het geen vooruitgang vinden met die enorme letters en witruimtes. Dat kan allemaal veel compacter en efficiënter!

    Als ik iCulture op mijn iPhone 5 open zie ik alleen maar 1 grote reclame. Pas als ik scroll zie ik content. Dat mag wel iets subtieler.

    Ik vind het ook jammer dat blijkbaar niet de artikelen standaard chronologisch staan vermeld, maar eerst de ‘aanbevolen’ artikelen, en dan de rest.

  3. Ik ben er iig heel blij mee!

  4. Mooi om te lezen dat alles weer de juiste kant op gaat. Niet meer dan logisch om de mensen die jullie geholpen hebben in het zonnetje te zetten met een mooie post en super dat jullie de vele pageviews goed aankonden rondom de iPhone6 launch. Ik ben ook erg tevreden met de design tweaks en laatste grote update van de website. Leest veel prettiger. Veel succes met de verdere ontwikkeling!

  5. Heel erg bedankt voor deze mooie woorden Jean-Paul. Wij zijn ontzettend blij met dat jullie eindelijk weer helemaal happy zijn met de site.

  6. iCulture is al een hele tijd m’n voornaamste bron van tech info gericht op Apple. Bedankt aan iedereen die zich hiervoor dagelijks inzet. T is altijd uitkijken of er weer iets leuks en nieuw op de markt komt en als dat er dan is lees ik t meestal hier als eerste.
    Ook fijn dat er ook regelmatig aandacht is voor de Belgische markt!

  7. Ik zit zelf in de branche en weet wat voor problemen je tegen kunt komen en hoe kl*te dat kan uitpakken. De vele partijen die van alles beloven maken het allemaal ook niet makkelijker een goede procedure te kiezen (of oplossingen te vinden wanneer het misgaat).. Interessant om via de verschillende artikelen wat mee te krijgen over het hele proces!

    Wat betreft de nieuwe website ben ik het eens met Edwin dat de advertenties wel wat subtieler mogen. Ze komen op een level dat ik zelfs een adblocker overweeg te gaan gebruiken (wat ik tot nu toe nog nooit gedaan heb). Dat kan ook niet helemaal de bedoeling zijn. De banner primair stellen en pas ‘daarna nog ergens de content’ is het beeld wat ik er bij heb, da’s zonde, wat mij betreft.

    Het ontwerp van de site vind ik na de laatste wijzigingen tof, al mis ik wel wat flair, iets ‘eigens’. Hoe dan ook succes met de ontwikkelingen!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.