Reacties voor: Twitter lanceert fotodienst en verbeterde zoekfunctie

Twitter heeft woensdagavond zijn eigen fotodienst geïntroduceerd, die naar verluidt ook in iOS 5 aanwezig zal zijn. Daarnaast introduceerde het bedrijf een vernieuwde zoekfunctie.
Michel Lusthof -

Reacties: 9 reacties

  1. Ben vooral benieuwd wat dit gaat betekenen voor de fotorechten: zal Twitter ook geld willen verdienen aan de verkoop van je foto’s, net als TwitPic, zonder daarvoor de fotografen iets te betalen? Voor mij een reden om TwitPic nooit meer te gebruiken.

  2. Mag ik zeggen dat dit filmpje wel wat Apple-like is?
    Ook : enkel iPhones, Macbook in het filmpje.

    Inderdaad: Twitter integratie komt er aan.

  3. eigenlijk veranderd er voor het gebruik dus niks? ik heb de mac twitter app, de ipad twitter app en de iPhone twitter app. Ik zit dus vrijwel nooit op twitter.com. En met al deze apps kon ik gewoon al foto’s delen hoor..

  4. @jorne Antoni: Dat kon gedaan worden met foto diensten als TwitPic en yFrog. Nu heeft twitter zijn eigen foto dienst.

    maar voor hbet gebruik is dus weinig verandert, behalve dan de verbeterde zoekfunctie.

  5. Wow …wat een innovatie zeg.

  6. Ieder zijn ding, maar ik zal blij zijn als er een einde komt aan deze dienst van luchtscheten.

  7. Ik kreeg ook al een update in Twitter for Mac met iets voor foto die zijn geüpload naar Twitter. Hoe het moet, moet later alleen nog komen denk ik.

  8. Ben benieuwd, met name naar de toegevoegde waarde tov de andere diensten.

  9. Helemaal eens met Arnd! Foto’s vallen onder de auteurswet maar voor muziek moeten we wel betalen! Ik plaats geen foto’s meer op twitter want deze worden van je gestolen en daar wordt niets aan gedaan!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.